Proljetni outfit

Dolazi nam proljeće, a to znači da će trebati napraviti promjenu garderobe u ormaru. U prvi plan će uskoro doći sva ona laganija i kraća odjeća. Ako ćeš trebati popuniti ormar novim komadima, ovo su boje koje možeš dodati.

Čim zasije sunce, ponadamo se da je proljeće napokon stiglo i da ćemo uskoro moći nositi kratke rukave. Još je prehladno za to, ali takvi dani dolaze. Treba pripremiti ormare za proljeće! Topla odjeća iza, a ona laganija naprijed. Ako si tip osobe koji si svake sezone voli dopuniti ormar s par novih stvarčica, onda ove godine gledaj odjeću u ovih 7 boja. One će s dolaskom vremena biti sve veći hit. Neke su od njih totalno proljetne, druge su neutralnije, a za neke ne bi niti očekivala da će se nositi na proljeće, ali modni znalci i dizajneri kažu da upravo ove boje počinju vladati outfitima.

Outfit Hlače koje će ovog proljeća nositi cure koje žele biti u centru pažnje – neočekivano su postale hit

1.Metalik

 

 

Ovo nije boja, znamo, ali metalik finiš na odjeći, pogotovo onoj u srebrnoj boji viđamo već neko vrijeme, a to će se i nastaviti. Nisi uzalud kupila takve komade, možeš ih nositi i na proljeće.

2.Boja crvenog vina

 

 

Nije tipična boja za ovo doba godine, više je jesenska, ali ove će se godine nositi već sada u prvoj polovici godine. Idealna za one koji ne vole pastelne i jarke boje.

3.Pastelna plava

 

 

Tipična boja odjeće koju zamišljamo za ovo doba godine. I da, nosit će se i ove godine, a nije ni jedina pastelna boja koja je hit. Ako ne znaš kako ju nositi, odgovor je: traper jakna. O drugoj malo kasnije!

4.Siva

 

 

Jedna neutralna boja koja će ti pomoći kada kombiniraš boje u outfitima. Sivi komadi mogu biti itekako korisni.

5.Žuta

 

 

Budi kao sunce! Žuta će te uvijek razvedriti kada ju odjeneš. Jedna od onih idealnih proljetnih i ljetnih boja.

Proljetni outfit Kakve će se proljetne jakne nositi ove sezone, a kakve su izašle iz mode?

6.Pastelna ljubičasta

 

 

Druga pastelna boja koja će biti obožavana ovog proljeća je ljubičasta. Nježna i girly!

7.Crvena

 

 

Crvena se nosila tijekom zime, a nosit će se i sada. Od nje modna industrija još ne odustaje.

Moda proljetni trendovi boje odjeće nositi ovog proljeća boje u trendu odjeća u trendu

Još vijesti