Proljetni outfit

Bitan dio proljetnog ormara je jakna! Iako stižu topliji dani, još neko vrijeme neće biti toliko topli da možemo ići van bez jakne – a pogotovo u jutarnjim satima. Evo kakve će se to sve jakne nositi, a kakve spremamo na tavan.

U potrazi za proljetnim jaknama, možeš vidjeti nekoliko trendova koji prevladavaju u dućanima. Koju ćeš proljetnu jaknu odabrati za sebe, najbolje je birati s obzirom na to kakav ti je stil i kakav ti je proljetni dio ormara, kao i kakve ti jakne najbolje stoje. Neće se u svačiji ormar uklapati baš svaka jakna. Ako ti i je bitno pratiti trendove, ovog se proljeće najavljuje nekoliko njih koji će dominirati modnom scenom. Kada su u pitanju jakne, donosimo ti tri modela koja će biti veliki trend u nadolazećim mjesecima, i tri modela koja su izašla iz mode i ove ih se godine neće nositi.

Proljetni outfit Top 3 proljetne jakne koje su hit u dućanima već sada

U trendu su..

1.Bomber jakne
Obične bomber jakne i kožne bomber jakne, nose se u svim mogućim varijantama. Ima ih u svakom dućanu, a možda već i imaš neku u vlastitom ormaru jer ovo nije novi trend koji se tek pojavio. Nosile su se i prošle godine, a izgleda da su se svi toliko zaljubili u njih da ih ne puštaju.

 

 

2.Bordo kožne jakne
Kožne su jakne idealne za prijelazno razdoblje. Savršene su debljine i izgledaju dobro na različite odjevne kombinacije. S takvom jaknom sigurno nećeš pogriješiti jer nikada ne izlazi iz mode. Nosit ćemo ih i ovog proljeća, ali u bordo bojama.

 

 

3.Old Money estetika
Sve jakne koje izgledaju kao da su dio „old money“ estetike, prolaze. Od balonera do kraćih jaknica koje izgledaju kao kardigani.

 

 

Ove se godine neće nositi…

1.Koledžice
Nažalost, za ove sportske jakne nema mjesta ovog proljeća. Nisu više u trendu, ali to ne znači da ti tvoja ne može dobro doći ako ideš primjerice u šetnju prirodom ili napraviti đir po gradu. Sigurno će se jednom opet vratiti u modu.

Proljetna kombinacija Cipele za koje se već sada zna da će biti proljetni hit – i ne, nisu u pitanju balerinke

2.Bajkerske kožne jakne s puno detalja
Kožne se jakne nose, da, ali one kožne koje izgledaju više kao bajkerske i imaju puno detalja – zakovica, zatvarača, džepova i slično, njih ove godine spremamo u stražnji dio ormara.

3.Jakne od samta
Jakne od samta također pripadaju na popis jakni kakve se ove godine i neće baš nositi. Dovoljno je i da baciš oko na ponudu u dućanima i morat ćeš se jako potruditi da pronađeš neku ovakvu jaknu. Za sada su otpisane.

jakne proljetne jakne Moda u trendu kakve se jakne nose izašle iz mode moda 2024. proljetni trend

Još vijesti