Galerija Kendall Jenner - 3 Kendall Jenner - 1 Kendall Jenner - 2 +3 Kendall Jenner - 4

Nije neko iznenađenje jer u posljednjim mjesecima sve više viđamo ova dva komada po društvenim mrežama. Idealni su za proljeće, ali se neće svima svidjeti. A Kendall ih je čak uspjela iskombinirati i zajedno.

Kendall je jedna od onih hollywoodskih it cura koja pokreće trendove. Dovoljno je da ona nešto nosi i zaljubljenice u modu krenu nositi to isto. Na Kendall sve stoji tako super pa nije iznenađujuće da nas tako lako influenca da se i sami okušamo u sličnim outfitima. Prije dva dana je podijelila jednu fotku koja nije ni po čemu posebna osim ako gledaš modu.

Kylie Jenner Kylie Jenner je nosila proljetne čizme – neobičan model koji će ti se ili svidjeti ili ćeš ga mrziti

Outfit koji je Kendall nosila je kombinacija dva velika trenda koji se najavljuju za ovo proljeće – i koji su se čini se stvarno uspjeli uhvatiti. Ne znamo koliko idu zajedno, ali ako se pita Kendall, ovo se proljeće nose uske kapri hlače i balerinke.

 

 

Možda ih nećemo nositi zajedno kao Kendall, ali ova dva su komada u zadnje vrijeme posvuda. Pogotovo balerinke! Vratile su se na velika vrata i bit će glavni trend u svijetu obuće. Kaprice su samo šlag na torti koji potvrđuje da se polako s modom vraćamo u 2000-e godine.

 

 

 

 

 

 

Izgleda da su oba trenda već tu, a kako dolazi toplo vrijeme tako ćemo ih viđati sve više i više.

Zendaya Zendaya više nema tamno smeđu kosu – promijenila je boju i naravno da joj stoji odlično

Kendall Jenner proljetni trend Moda proljetna moda moda iz 2000-ih što se nosi ovo proljeće balerinke kapri hlače outfit u trendu

Još vijesti