Galerija Outfit Leopard traperice iz Stradivariusa - 2 Leopard traperice iz Stradivariusa - 3 +3 Leopard traperice iz Stradivariusa - 4

Neobične – da, ali i jako kul. Većina nas voli igrati na sigurno i obući neke običnije hlače. E pa ne više! Cure su počele sve više nositi jedan neobični model, a po tome koliko se brzo prodaju, izgleda da će postati pravi hit.

Kada je ranije ove godine "Mob wife" estetika postala trend, malo nam je i najavila povratak nekih "over the top" komada odjeće. Kada se želiš izdvojiti s odjevnom kombinacijom, moraš napraviti nešto hrabro. Možda ti u tome mogu pomoći hlače! Po tome da su rasprodane u mnogim dućana može se zaključiti da su jedne ekstra hlače osvojila srca modnih ljubiteljica.

Proljetni outft Traperice kakve će se nositi u sljedećim mjesecima: 6 trendova koji će zavladati svijetom traper hlača

Radi se o trapericama s leopard uzorkom. Nešto što će ti biti veliko ne ili će te apsolutno oduševiti. Leopard uzorak nije za svakoga i neće se svakome svidjeti, ali na ovakvim hlačama izgleda dobro.

 

 

Nisu komad koji se čini da je lako kombinirati, ali zapravo je! Tajna je samo da u ostatku odjevne kombinacije ne pretjeruješ i da se držiš jednostavnih komada, neutralnih boja i minimalizma. Jasno je da kada nosiš hlače s leopard uzorkom, one su fokus outfita.

 

@anouklve Fav pants 🐆🫶🏼 #leopard #leopardprint #stradivarius #fy #trending ♬ original sound - EX7STENCE™

 

Za kupiti smo ih pronašli u Stradivariusu gdje su trenutno rasprodane u svim brojevima. Bolje ih možeš vidjeti u galeriji iznad. Upravo su se te svima svidjele jer iako imaju leopard uzorak koji je sam po sebi uočljiva stvar, pošto nisu u jarkim bojama, čine se kao da ih je lakše nositi.

 

 

U trendi su modeli sa širim i ravnim nogavicama pa su zbog toga dodatno privlačne. Izgledaju super u jednostavnim kombinacijama ili čak s dodatkom crvene boje. Nema sumnje da ćeš ih sve više viđati!

Anđela Kulaš Skinny traperice se i dalje mogu nositi i biti moderne – na ovih 5 načina će izgledati super

Traperice u trendu Moda leopard traperice Stradivarius traperice s uzorkom što se nosi proljetni trend hlače za proljeće

Još vijesti