Zimski outfit

Zimska jakna je bitan dio svačije garderobe. Bez nje jednostavno ne možeš. Pitanje je samo kakvu ćeš odabrati. Najbitnije je da ti je u njoj dovoljno toplo. Ipak, nećemo se lagati, svima nam je možda bitnije i to kako izgleda od toga koliko grije.

Iako još nije službeno, kalendarski, došla zima, temperature su se jako spustile i više ne možemo bez zimske jakne. Pogotovo ako ideš negdje prilično rano ujutro! Toplija jakna nam je opet postala stalni dio svakodnevnih odjevnih kombinacija. A kakve se jakne nose ove godine? Što je u modi, a što se više ne nosi? Kada su u pitanju zimske jakne, postoje neki klasici s kojima ne možeš pogriješiti i koji će se nositi svake godine i uvijek izgledati dobro i trendi.

Kakve se to sve zimske jakne nose ove godine?

Čizme Čizme i obuća koju ćemo nositi ove zime: 6 komada koji će biti u trendu

1.Vunene jakne
Vunene jakne koje su i mekane i tople idealni su komadi za zimu. Ove se godine nose i kao kraće jakne i kao duži kaputi.

 

 

2.Jakne s podstavljenim krznom
Bilo da su kožne ili od brušene kože, obje se verzije nose. Popularne jakne podstavljane krznom još ne planiraju izaći iz mode. Tu su već neko vrijeme, a i ove zime ih nastavljamo nositi.

 

 

3.Bomber jakne
Bomber jakne mogu biti itekako tople. Ima modela koji će te dobro grijati, ali i onih koji su za toplije vrijeme. Za zimu biramo ove toplije!

 

 

4.Dugački kaputi
Kada su u pitanju kaputi, nose se oni dugački. Što dulji, to bolje.

 

 

5.Sivi kaputi i jakne
Jedna boja koja će vladati je siva. Jakne u ovoj boji možda nisu najzanimljivije, ali će dobro ići na sve odjevne kombinacije.

 

 

A kakve se jakne ne nose ove godine?

1.Shaket jakne
Shaket jakne za sada spremamo sa strane. Njihovo će vrijeme sigurno opet doći, ali ne ove zime.

Parfemi Parfemi idealni za hladnije dane: 11 jeftinijih parfema za jesen i zimu koje ćeš nositi svaki dan

2.Jako kratke puffer jakne
Iako se puffer jakne uvijek nose, one super kratke, skoro pa cropane, nisu više u trendu. Što je i dobro jer ionako nisu najfunkcionalnije zimske jakne koje postoje.

3.Teddy kaput
Iako ih mnogi nose i ove godine, teddy kaputi su na zalasku popularnosti. Pretekle su ih neke druge jakne koje će ove godine biti poželjnije.

jakne kaputi u trendu za zimu kakvu jaknu nositi Moda što se nosi što se ne nosi izašle iz mode u modi

Još vijesti