Titanic

Neki su YouTuberi uspjeli zgrnuti toliko bogatstvo zahvaljujući društvenim mrežama da su milijunaši koji si bez problema mogu priuštiti neke ekstravagantne stvari, poput obilaska Titanica.

Da, bilo bi fascinantno vidjeti Titanic na dnu oceana iz prve ruke, ali čovječanstvo i tehnologija još nisu došli toliko daleko da je ovo moguće. Barem za većinu i na siguran način. Potonuli se brod nalazi 4 kilometra ispod površine, što ti možda ne zvuči puno, ali 4 kilometra ispod površine oceana su itekako daleko. Na tu dubinu nije tako lako doći i iznimno je opasno.

Titanic Činjenice o brodu Titanic koje nikad nisi čula: 8 zanimljivosti o brodu i njegovim putnicima

Sigurno si vidjela tragičnu priču o podmornici koja je prevozila bogataše u obilazak Titanica i koja je implodirala. Iako je njen vlasnik tvrdio da je sigurna i da je sigurnija nego prijeći preko ceste, to se pokazalo pogrešnim. Svi su njeni putnici izgubili živote, a poznati je YouTuber sada otkrio da je i on mogao biti jedan od njih. Mr. Beast je poznato ime na društvenim mrežama, a u jednoj od posljednjih objava na Twitteru otkrio je da je bio pozvan, ali je odbio.

 

 

Mnogi su odmah posumnjali koliko je to istina i pomislili da je samo privlačenje pažnje, jer svi dobro znamo da kada nam netko pošalje poruku, ona nije plava, već je plava kada mi pošaljemo poruku nekome. Neki su ga u komentarima i prozvali zbog toga, a on je objasnio i rekao da nije skrolao u vlastitom razgovoru do te poruke, već je tražio prijatelja da mu pošalje screenshot. Nekima i dalje to ne objašnjava kako je poruke plava i uvjereni su da laže. Traže ga da objavi svoj screen kako bi pokazao je li stvarno istina ili pokušava privući popularnost po cijenu ove tragedije.

 

 

Drugi su pak na njegovoj strani i tvrde da postoje načini kako poruka može biti plava, ali nisu ponudili nikakvo objašnjenje za to. Za sada je malo ljudi na njegovoj strani i svi čekaju da pokaže dokaz da ne laže.

Gledali smo „Titanic“ sto puta, ali ove greške nismo vidjeli: 15 greški koje su pronašli veliki fanovi Titanic Pa onda na drugoj strani lica U sceni gdje plutaju na vratima Jacku vise sige iz nosa +23 Ali odmah u sljedećoj sceni ih više nema

titanic mr. beast titan podmornica bio pozvan pokazao poruku uhvaćen u laži

Još vijesti