Galerija Adidas Converse Nike +4 Adidas

Proljeće je stiglo, što znači da je vrijeme da u kolekciju dodaš lagane i udobne tenisice kako bi uživala u toplijim danima pred nama. Bez obzira jesi li ljubiteljica casual stila ili tražiš tenisice koje će tvoj outfit podići na novu razinu, proljetna kolekcija tenisica ima nešto za svakoga.

Proljetne cipele Cipele koje nosimo ovoga proljeća: 5 modela koje ćemo obožavati ove sezone


Od klasičnih bijelih tenisica do šarenih i upadljivih modela, proljetna ponuda donosi raznolikost koja će oduševiti sve ljubiteljice mode. Bez obzira tražiš li tenisice za šetnju gradom, školski casual look ili sportske aktivnosti na otvorenom, sigurno ćeš pronaći idealan par za sebe. Ovaj dio garderobe neizostavan je za proljetne aktivnosti poput šetnji parkovima ili opuštenih druženja na terasama kafića. No, s toliko raznolikih stilova i marki na tržištu, pronalaženje savršenog para tenisica može biti teško.

U našoj galeriji predstavljamo sedam predivnih proljetnih modela tenisica koji su nas osvojili svojim dizajnom, udobnošću i stilom. Od klasičnih brendova do novih trendova, ovi modeli ističu se po kvaliteti i estetici koja će privući pažnju gdje god da kročiš.

Personalizirane tenisice Obične tenisice su out: 6 ideja kako ukrasiti i personalizirati tenisice da budu jedinstvene i više ti

tenisice proljetne tenisice inspiracija proljetni outfit

Još vijesti