Kovrče preko noći

Kovrčanje kose bez topline je hit već godinama, a stalno se pronalaze novi načini kako napraviti ovakve kovrče. Svatko treba pronaći sistem koji će njemu najbolje odgovarati, a sada je došao jedan novi.

Pa pogledaj ti te kovrče! Kovrčanja kose bez topline su s razlogom toliko viralna. Ovakav će način manje oštetiti kosu, a puno je cura reklo i da im kovrče stoje duže kada ih naprave na ove načine nego figarom ili peglom. Postoji već toliko metoda izrade kovrča preko noći i svejedno i dalje izlaze nove. Sada je totalni hit "jednorog metoda" i postala je mnogima favorit.

Kovrče bez topline Kako sve nakovrčati kosu bez korištenja topline i uređaja koji zagrijavaju – imamo 7 načina!

Kovrče koje napravi su tako lijepe, velike i glamurozne. Izgledaju kao da si ih radila s figarom. Dodatan plus koji cure navode je da je i s ovom metodom puno lakše spavati jer ne smeta, pogotovo ako si netko tko voli spavati na boku.

 

@hale_whats_up_hello In depth tutorial for the unicorn heatless curls method 🤍 if you have any questions let me know! #hairtok #heatlesscurls #overnightcurls #unicornheatlesscurls #tutorial ♬ original sound - Haley Donohue

 

Inače kada se kovrča kosa, što god koristiš za kovrčanje, stavlja se s lijeve na desnu stranu, a sada se stavlja naprijed prema iza. Zapravo je metoda vrlo jednostavna i samo se pramenovi kose s jedne i druge strane naizmjence prebacuju i zamotaju oko sredine. Najbolje je koristiti pravi alat za kovrče preko noći, ali ako ga nemaš pokušaj s debelim zimskim čarapama, tajicama ili bilo čim sličnim.

 

@abigaillinnn Replying to @Abigail Lin I am a side & back sleeper so this worked perfectly & it stayed in all night! ✨ OG: @sarasaadia #hair #hairtok #heatlesscurls #unicornheatlesscurls ♬ Dance You Outta My Head - Cat Janice

 

Svakome tko isproba ovu metodu kovrče izgledaju bajno. Tako da vrijedi isprobati i vidjeti hoće li i za tebe tako dobro raditi. Jedan savjet koji je bitan pratiti kako bi ti kovrče ispale lijepo i da se ne bi odmah raspale je da ih radiš na kosi koja je malo vlažna.

 

@marenanicole Life changing. That is all I have to say #unicornheatlesscurls #heatlesscurlsovernight #heatlesshairstyles #heatlessblowout ♬ original sound - Earthling

 

Imaj na umu da će ti se kovrče ipak malo opustiti i neće izgledati isto kao onog trena kada ih raspustiš, što je u ovom slučaju čak i dobro jer će malo opuštenije izgledati još savršenije. Pazi kako ih raščešljavaš i mogla bi par dana imati lijepu frizuru bez puno truda.

Kovrče Kovrče preko noći: Zašto ti ne uspijevaju i koju metodu moraš koristiti ovisno o tvom tipu kose

kovrčanje kose preko noći metoda kovrčanja kose preko noći jednorog metoda Nova metoda hit najljepše kovrče u trendu kovrče preko noći s kojima se lako spava

Još vijesti