Jenni Martin

Srpska influencerica Jenni Martin zaludjela je cure iz svih krajeva svijeta. Pokazala je u videu kako nanosi novo sjajilo i postala viralna jer svi žele isti. Već je neko vrijeme hit na društvenim mrežama, a sada je došao i na „našu“ stranu TikToka.

Volimo šljokice! Ako ih voliš i ti, sada ćeš pasti u nesvijest od oduševljenja. Postoji sjajilo za usne sa šljokicama, ali šljokice sijaju toliko kako još sigurno kod niti jednog ruža ili sjajila nisi vidjela. Zvijezda s društvenih mreža, Jenni Martin, je isprobala jednu njegovu nijansu jer je i sama vidjela da je hit među ljubiteljicama šminke i htjela se uvjeriti je li stvarno tako izvanredan kako svi pričaju.

Sjajila za usne U potrazi si za dobrim sjajilom za usne? Imamo 8 prijedloga sjajila koja svi hvale

Njene reakcije kroz video će ti najbolje pokazati koliko je oduševljena i iznenađena. Toliko šljokica ne bismo očekivali, osim ako se koristi neki filter, ali ovog puta je to stvarno.

 

@jenniimartin Koliko ovo sija! ✨🩵🫶🏼 #makeup #tiktoksrbija #fypシ #viral ♬ original sound - Jenni Martin

 

Radi se o sjajilu koje ima i efekt povećavanja usana, a i Jenni je rekla da osjeti kako ju pecka kao i drugi slični proizvodi. Nažalost, za ovakvo će sjajilo trebati izdvojiti nešto više novaca jer nije u pitanju drogerijski proizvod. To je Tarte Maracuja Juicy Lip Plump Shimmer Glass – to mu je puni naziv. Dolazi u puno boja, a svima su zajedničke šljokice.

 

 

Ima slabu boju kao i standardna sjajila, a izgledat će dobro ako se nosi preko ruža, kao i na „gole“ usne. S obzirom na šljokice i malo boje, idealno je obrubiti usne olovkom i staviti samo sjajilo da bude u fokusu.

Makup trikovi Trikovi u šminkanju koji će ti olakšati život: Top 5 hackova koje smo naučili na TikToku

sjajilo za usne sa šljokicama u trendu hit na društvenim mrežama Viralno tarte sjajilo sjajilo o kojem se priča

Još vijesti