Jesenski trendovi

Stiže nam nova sezona, a s njom i novi trendovi. Jesen samo što nije tu i vrijeme je da polako napravimo reorganizaciju ormara i da topiće i badiće poguramo iza, a naprijed izvučemo majice dugih rukava i jaknice.

Iako je do prije par dana bilo toliko vruće da se činilo kao da smo tek na sredini ljeta, vrijeme ovih dana pokazuje da smo se malo zavaravali i da nam je ipak jesen pred vratima. Ljubiteljice mode obožavaju jesen jer je to ono doba godine kada odjevne kombinacije postaju najbolje. Čini se da jesen nudi toliko opcija, i to toliko kul opcija! Čak ni kiša neće uništiti sve one divne jesenske odjevne kombinacije koje planiramo. Što će se to sve nositi i ove jeseni i koji će trendovi dominirati ulicama, Instagramom i dućanima? Napravili smo ti kratki pregled od 10 najbitnijih trendova koji nam dolaze, a koji bi ti se mogli svidjeti. Među svima ovima i neki koji će se sigurno savršeno uklopiti uz tvoj ormar i stil! Evo koje komade trebaš u ormaru ove jeseni.

1.Kargo hlače
Traper kargo hlače, obične kargo hlače, ma bilo kakve kargo hlače! Dok god su u tom stilu, u trendu su. Ovakve su hlače i super udobne za nositi, što je samo dodatan plus.

 

 

2.Sako s naglašenim ramenima
Sakoi su baš jesenski komad odjeće i nose se redovito svake jeseni, samo je svake godine u trendu neki drugi model. Ove se godine nose i strukirani i oversized sakoi, a pogotovo je veliki plus ako ima naglašena ramena.

Hlače iz Bershke Hlače i traperice iz Bershke koje ćemo nositi ove jeseni: Top 15 modela koji su trendi i kul

3.Jakne od tvida
Za one dane kada još nije jako hladno, ali ti treba nešto preko majice, može poslužiti jakna od tvida. Kratke, slatke i baš fensi.

 

 

4.Crvena boja
Ako se jednoj boji prognozira dominacija u sljedećim mjesecima onda je to crvena. Od crvene odjeće, modnih dodataka pa čak i do čizmica za one hrabrije – bitno samo da je jarko crveno. Ukoliko ti je ovo malo too much možeš ju ubaciti i tako da nosiš crveni ruž ili crvene nokte.

5.Upadljivi remeni
Obični crni remen je dobro imati u ormaru, ali ove jeseni ćemo pokušati biti malo hrabriji i više ekscentrični po pitanju izbora remena. Nose se remeni koji imaju neki dodatak koji ih čini posebnijima. Hoće li to biti neka velika i drugačija kopča ili detalji na samom remenu, sve prolazi.

 

 

6.Zmijski uzorak
Uz crvenu boju, nosi se i zmijski uzorak. Na kožnim hlačama, kožnim jaknama ili torbicama i cipelama. Samo nemoj pretjerati s njim. Dok je na jednom komadu u outfitu – okej je, ali ako si cijela u zmijskom…

Jesenski outfit Najbolji komadi odjeće iz H&M-a za jesen: 15 jesenskih kombinacija idealnih za svaki dan

7.Oversized kožne jakne
Kao i sakoi, kožne su jakne dio jesenske mode oduvijek. Ove ih godine nosimo u pomalo oversized izdanjima ili u bomber verzijama.

 

 

8.Crni dugački kaput
Dugački crni kaput je klasik i nešto što možeš nositi uvijek bez obzira na to je li u modi ili nije. Slučajnost je da je ove godine baš takav model totalno u trendu.

9.Bijele košulje
„Tihi luksuz“ je estetika koja se nosila krajem ljeta, a nosimo ju i dalje kada zahladi, samo na malo drugačije načine. Jedan komad koji bi ti mogao biti super kao osnova brojnih outfita, a koji će se nositi je bijela košulja. Obična bijela košulja, mrvicu šira.

 

 

10.Majice koje otkrivaju ramena
Zadnji komad kojem se ove jeseni najavljuje dominacija je i majica koja otkriva ramena. Ne mora ih otkrivati skroz, ali ako ima širi izrez, to je to!

jesenska moda u trendu Moda outfiti odjevni komadi za jesen in ove jeseni Modni trendovi jesen

Još vijesti