Galerija Proljetni outfit Hlače iz Pull & Beara Hlače iz Pull & Beara +12 Hlače iz Pull & Beara

Traperice su za mnoge nezamjenjiv komad odjeće, ali ima i onih koji ih ne vole – ili koji barem u toplijem dijelu godine radije biraju neke laganije modele u kojima će im biti manje vruće.

Nekada nam treba predah od traperica, a pogotovo kada temperature krenu rasti. Jedan od glavnih minusa traperica je taj da nisu udobne. S ovim hlačama koje ćemo ti sada predložiti nećeš imati taj problem. Opcija umjesto traperica ima i više nego dovoljno i svaka od ovih opcija dolazi u nekoliko različitih boja, od bijele ili kremaste preko raznih nijansa smeđih do crne.

Gabi Daiagi Hlače s leopard uzorkom su glavni modni hit, a pitanje je: kako ih nositi? U ovih će 8 outfita izgledati TOP

Ovo pomaže jer svatko od nas ima svoj stil i svoje omiljene boje. Od hlača u kojima ćeš se osjećati sređenije do onih koje su više u sportskom stilu, ali i dalje slatke i nosive za svaki dan – pronašli smo 15 opcija i sve su cijenom prihvatljive.

 

 

Većina ovakvih hlača ima široke nogavice što samo dodatno pomaže kod udobnosti, a ako i jesu na kopčanje, zbog materijala nisu toliko neudobne kao traperice. Pogledaj u galeriji iznad kakve se sve hlače nude po dućanima ako i ti tražiš nešto što ne spada u kategoriju traperica.

Outfit Trend u svijetu traperica koji se uhvatio: Neobičan kroj odjednom svi žele nositi

 

hlače za proljeće Moda u trendu ponuda u dućanima hlače koje nisu traperice lagane hlače

Još vijesti