Fotkanje odjeće

Danas postoje aplikacije skoro pa za sve – neke su bolje, neke su lošije, a sada je u Hrvatsku došla jedna nova. Svaka ljubiteljica mode će ju htjeti koristiti, ali prije pogledaj komentare drugih.

U moru svih aplikacija koje postoje, ovo je jedna kakvu u zadnje vrijeme nismo imali. Ne radi se o novoj aplikaciji, samo do sada nije bila dostupna na našem području, ali to se promijenilo. I kod nas sada možeš koristiti aplikaciju Vinted! O čemu se radi i zašto bi ti ta aplikacija trebala biti bitna? Ako si cura koja voli modu i voliš shoppingirati, onda je sigurno i tvoj ormar krcat preko svih granica i samo što se ne raspukne, a dobar dio odjeće iz njega više ni ne nosiš. Ova je aplikacija za prodaju svoje i kupovinu odjeće od drugih ljudi.

Aplikacije Aplikacije koje svaka cura treba imati na mobitelu: Ovih će ti 6 biti sigurno korisne

Pogotovo u doba kada je second hand kupovina popularna, ovo je idealna aplikaciju kakvu trenutno nismo imali kod nas. Brojne cure prodaju svoju odjeću na društvenim mrežama, a pogotovo na Facebooku, u raznim grupama, ali kako većina danas ipak više ne provodi vrijeme na toj društvenoj mreži, ovo nije baš bilo idealno.

 

 

Vinted je vrlo jednostavan za korištenje, a možeš ako ti je lakše raditi sve i preko laptopa ili kompa. Ulogiraš se, pofotkaš odjeću i to je to! Aplikacija je tek nedavno došla kod nas, a već ju koriste i poznate face poput Eme Luketin. Zvuči predobro, ali budi oprezna. Koliko god da aplikacija izgleda primamljivo, u komentarima na njihovim društvenim mrežama, pogotovo na Instagramu, hrpa ljudi govori da je cijela aplikacija scam i prevara. Koju god objavu da otvoriš, možeš vidjeti kako ih svi napadaju. Od toga da nema korisničku podršku, preko toga da ne isplaćuje novac ljudima koji su nešto prodali preko nje pa čak i do toga da blokira korisnike bez razloga.

Modne influencerice Pronašli smo mjesto gdje domaće modne influencerice prodaju svoju odjeću – ima super komada

Svaka je njihova objava zatrpana negativnim komentarima sadašnjih korisnika iz drugih država. Kakva će biti kod nas? Za sada još nema baš puno recenzija korisnika s našeg područja, ali ako će raditi dobro, mogla bi to biti savršena aplikacija za svaku djevojku!

prodaja odjeće vinted Hrvatska aplikacija za prodaju odjeće kupovina second hand odjeće gdje prodati odjeću

Još vijesti