Galerija Eurosong - najgore odjeveni 2003. Rusija 2004. Rumunjska +15 2005. Makedonija

Na Eurosongu se svi žele iskazati na sve moguće načine, uključujući i odjevne kombinacije. Nekada želja za tim da se napravi nešto wow ode u krivom smjeru i krajnji rezultat ispadne fejl. Za takve odjevne kombinacije postoji i nagrada!

Bitan dio prezentacije kandidata na Eurosongu je i ono što nose. Odjevna je kombinacija na neki način dio nastupa i ne prolazi nezapaženo. Svake godine se najgore odjevenima dodjeljivala i nagrada! Postoji nagrada nazvana Barbara Dex koju fanovi Eurosonga dodjeljuju jednom izvođaču svake godine čija je odjevna kombinacija bila najgora. Točnije, nagrada se dodjeljivala do 2021. godine kada je dodijeljena posljednji put.

Drugo polufinale Eurosonga ANKETA:Tko je najveća konkurencija Baby Lasagni večeras? Pogledajte redoslijed nastupa

Postojala je sve od 1997. godine, a prije nekoliko su godina shvatili da ova nagrada vuče dosta negativnosti sa sobom i da je možda bolje da se s ovom tradicijom stane i da se uvede neka nova, pozitivnija. Prije par godina su tako poslali obavijest da Barbara Dex nagradu zamjenjuju s "You're a Vision Award" koja će se dodjeljivati najistaknutijim odjevnim kombinacijama.

Ko je Niko kao balkanska mama Kako balkanska mama gleda Eurosong? Domaći TikToker snimio video i svi mu pišu "Ista moja mama"

Ipak, kroz godine je dodijeljeno puno Barbara Dex nagrada, a jedne ju je godine dobila i Hrvatska. Pogledaj u galeriji iznad sve najgore odjevne kombinacije s Eurosonga i vidi koji ju je to izvođač iz Hrvatske osvojio!

Harry Potter film Jedna je pjesma sinoć na Eurosongu imala poveznicu s Harryjem Potterom

Predstavnica Luksemburga Tali - 1 Ova država nije bila na Eurosongu 30 godina, a sada su došli – i oduševili! Evo zašto su konkurencija Baby Lasagni

Tko je i s kojom pjesmom predstavljao Hrvatsku na Eurosongu one godine kad ste se rodili? Pobjednici s Dore 1994. – Tony Cetinski: Nek' ti bude ljubav sva 1995. – Magazin: Nostalgija +14 1996. – Maja Blagdan: Sveta ljubav

Eurosong 2024 barbara dex nagrada najgore odjeveni najgori outfiti Hrvatska po godinama

Još vijesti