Jesenski outfit

Nositi čizme na petu možda izgleda dobro, ali nije najudobnije i nije baš pametno hodati po snijegu i ledu u takvoj obući. Ako si i ti netko kome je udobnost na prvom mjestu, onda su ovo vrste obuće koje možeš nositi ove jeseni i biti u trendu na udoban način.

Možda obuća na petu izgleda lijepo i učinit će ti outfit izgleda više fensi, ali je s druge strane i manje udobna i ne baš prikladna za sve vremenske uvjete. Uvijek ćemo se osjećati sigurnije, udobnije i stabilnije u ravnoj obući i sigurno nismo jedini. Ukoliko si i ti cura koja neće trpjeti zbog mode i koja će radije odabrati udobno, imamo za tebe odlične opcije obuće za jesen. U njima će ti biti udobno, lako za hodati, neće te boljeti noge, a i izgledat ćeš trendi. Jer iako su ovo sve ravne opcije, radi se o obući koja se trenutno jako nosi. Viđamo ih non stop na nogama modnih influencerica. Tako je ovo zapravo win-win za tebe!

Traper outfit Kakve će se sve traperice i traper komadi nositi ove jeseni: 9 traper trendova za koje trebaš znati

1.Balerinke
Dok je vrijeme još donekle toplo, balerinke mogu biti opcija. Iako su one više za proljeće, cure ih ne prestaju nositi ni sada. Izgledaju dobro na baloner i traperice, ali i na suknje. Možda nisu opcija ako negdje ideš rano ujutro, ali popodne kada je toplije i kada grije sunce, još neko vrijeme mogu proći kao jesenska obuća.

 

 

2.Glomazne mokasinke
Mokasinke su i dalje u trendu i to oni glomazni modeli. I dok popularni influenceri nose one od Prade, ti svoje možeš kupiti u bilo kojem dućanu jer sve je to više-manje slično. Izgledaju dobro na najrazličitije kombinacije, a dobra su opcija i za cure koje žele izgledati sređenije ili koje žele dobiti malo na visini.

 

 

3.Uggsice
Niske Uggsice ili one koje izgledaju kao šlapice su još jedan jesenski hit koji je ravan, udoban i sladak! Idu dobro na različite outfite, od minica do traperica i hlača sa širokim nogavicama. U njima će ti biti najudobnije ikad!

 

 

4.Bajkerske čizme
Mislimo i na one zimogrozne kojima već sada nije opcija hodati u laganijoj obući. Bajkerske čizme su idealna obuća koju možeš krenuti nositi već sada i nastaviti nositi ostatak zime. Ovakve čizme dolaze bez pete, a najpopularnije su čizme sezone. Idealne za svaki dan.

 

 

5.Retro modeli tenisica
Tenisice su ona obuća s kojom igraš na sigurno. Ove godine su u trendu retro modeli, od Adidas Sambi do New Balanca, a uvijek se nose i Veja tenisice koje također možeš pronaći u pomalo retro modelima.

 

 

6.Kaubojke
I za kraj smo ostavili jedan trend koji nije za svakoga, ali nekome se možda svidi. To su kaubojke! U ovim se čizmama neće svatko osjećati ugodno, ali ako želiš neku obuću koja će hvatati poglede, pronašla si svog kandidata za jesen. S njima niti jedan outfit neće izgledati obično i dosadno.

 

 

Ema Luketin Klasična jakna na moderan način: Ove se jeseni nosi malo drugačija verzija balonera

obuća za jesen udobna obuća za jesen ravne cipele u trendu kakvu obuću nositi ove jeseni Moda za svaki dan

Još vijesti