Galerija Večernja haljina Svečana haljina by Alduk Svečana haljina by Alduk +17 Svečana haljina by Elfs

Ako u tvojoj potrazi za maturalnom haljinom cijena ne igra neku veliku ulogu i planiraš se počastiti, ovo su neke prilično skupe haljine koje izgledaju predivno.

Za maturalnu večer ne postoji pravilo kakva haljina mora biti. Neki će birati jednostavnije haljine, neki kratke, a neki će izgledati kao da idu na premijeru filma na crveni tepih – i svaki od tih izgleda je skroz u redu. Ukoliko ti želiš izgledati baš posebno, imati haljinu kakvu vjerojatno drugi neće imati i roditelji su ti rekli da može koštati malo više, onda trebaš baciti oko i na dizajnerske haljine.

Ružičasta svečana haljina Dugačke maturalne haljine: 15 opcija za maturalnu večer za cure koje žele haljinu do poda

One koštaju više, ali ta je cijena puno puta i opravdana kvalitetom i izgledom. Postoje i hrvatski i strani dizajneri u čijim bi haljinama mogla zablistati na maturalnoj večeri.

 

 

Sada ćemo ti pokazati samo neke od divnih dizajnerskih svečanih haljina koje su i primjerene za maturalnu večer. Možda ti pregled tih haljina da i ideje gdje sve maturalnu haljinu uopće možeš kupiti. Ranije smo ti pokazali kakve se sve budžet frendly haljine mogu pronaći, a sada idemo u drugu krajnost. Izdvajamo ti 20 skupljih svečanih skupljih haljina, a sve ih možeš pogledati u galeriji iznad.

Svečana haljina Reserved Svečane haljine u kojima bismo se rado pojavili na maturalnoj: 15 opcija iz popularnih dućana

 

maturalne haljine svečane haljine Dizajnerske haljine haljine za maturalnu večer ponuda haljina opcije inspiracija

Još vijesti