Galerija Ema Luketin Kratka maturalna haljina s Asosa Kratka maturalna haljina s Asosa +12 Kratka maturalna haljina s Asosa

I kratke haljine mogu izgledati svečano i biti baš ekstra. Većina cura za maturalnu večer bila dugačke haljine pa ti kratka haljina može pomoći i da se izdvojiš i budeš posebna.

Ako si već krenula razmišljati o maturalnoj večeri i o maturalnoj haljini, sada ćemo ti dati jednu opciju koja ti do sada možda ni nije bila opcija. Kraća haljina! Svi će nositi haljine do poda, ali i u kratkoj možeš izgledati baš dobro i svečano. Sigurno je da ćeš se izdvojiti, što je samo jedan od pluseva. Osim toga, veće su šanse i da ćeš kratku haljinu koju kupiš za maturalnu moći nositi u još nekim prilikama.

Svečana haljina Reserved Svečane haljine u kojima bismo se rado pojavili na maturalnoj: 15 opcija iz popularnih dućana

S dugim haljinama do poda nije uvijek lako pronaći još neki događaj za koji ju možeš obući. Kratke su bolja investicija pa si onda možeš i opravdati ako je haljina malo skuplja.

 

 

Bilo da želiš neku super ekstra haljinu ili tražiš neku minimalistički, elegantnu ili totalno ludu, sve to može se pronaći i u kratkoj svečanoj haljini. Sada ćemo ti dati nekoliko takvih opcija. Pogledaj u galeriji iznad 14 kratkih svečanih haljina koje mogu biti super opcija za maturalnu i zbog kojih možda promijeniš mišljenje. Različitog su cjenovnog ranga baš kao i one dugačke. Baci oko na galeriju iznad.

Maturanti i Maja Šuput Maturanti poslali poruku Maji Šuput – imaju jednu veliku želju koju samo ona može ispuniti

 

Maturalna večer maturalne haljine Kratke haljine svečane haljine što nositi na maturalnoj večeri opcije inspiracija kratke svečane haljine

Još vijesti