Zimski outfit

Uz Instagram i TikTok, Pinterest je stranica na kojoj se brojne cure inspiriraju za različite stvari, uključujući i modu. Tu možeš pronaći i savjete kako nešto napraviti i samo fotke za inspiraciju.

Znaš one cure koje izgledaju tako stajliš i kao da su upravo iskočile s Pinteresta ili Instagrama? Kako se one odijevaju i kako postignu da izgledaju tako dobro? Ne nose nikakvu odjeću koju ti ne možeš nabaviti, samo je razlika što one nikada neće uzeti SAMO majicu i hlače, već će svaki outfit stilizirati, dodati hrpu detalja i dodataka. Nekada će to biti modni dodaci poput ogrlica ili remena, a nekada to da zataknu majicu u hlače, zavrnu hlače ili naprave i frizuru!

Rasprodaja Super komadi odjeće koje još možeš uhvatiti na sniženju: 20 favorita koji su sniženi 50% i više

Kada se ti tek oblačiš i nemaš još ni dodatke, ni frizuru ni šminku, neće ti se činiti da je tvoj outfit jednako dobar, ali kada dodaš to sve, to će biti to! Ovo su 10 zimskih outfita koji su ove zime POSVUDA i koji izgledaju jako kul.

Trenirka outfit

 

 

Hit hlače sa širokim nogavicama 

 

 

Tajice i Uggsice

 

 

Slojevi

Vestice iz djedovog ormara

Oversized

Majica na izvođače u zimskom izdanju

Suknja uz zimske najlonke

Poslovna u casual izdanju

Široke hlače i prugice

Moda outfiti zimski outfiti Pinterest kul outfiti inspiracija nose kul cure rekreirati outfite odjevne kombinacije u trendu

Još vijesti