Garderoba

U svijetu mode gdje su trendovi prolazni, važno je imati osnovne komade odjeće koji su uvijek u modi. Za tebe, izgradnja garderobe s klasičnim komadima pruža osnovu za raznolike kombinacije i outfite. Otkrij kojih su to pet must have komada  svaka od nas treba imati u svom ormaru kako bi bila spremna za sve prilike.

Nika Pavičić Odjevne kombinacije koje možeš „prepisati“ od influencerica i nositi za doček Nove godine

1. Kvalitetan par vintage traperica
Klasične traperice su vječni komad koji čini osnovu mnogih odjevnih kombinacija. Odlučiti se za vintage traperice također je potez u pravcu održivosti mode. Važno je znati svoje mjere ili ih povjeriti krojaču na sitne prilagodbe. Dobar par traperica čini tebe spremnom za gotovo svaku prigodu. Kvalitetne traperice postavljaju temelj svakog outfita i nude ti mogućnost kombiniranja u pravcu elegancije ili nekog casual stila.

 

2. Oversized košulja (lan ili pamuk)
Plave traperice i bijela košulja – kombinacija koju svatko može nositi i prilagoditi prema vlastitom ukusu. Lan često daje ležerniji i teksturiran izgled, dok pamuk djeluje čišće i svježe. Oversize ti garantira udobnost i prozračnost, a u zimskim danima možeš kombinirati i različite slojeve, npr. pulover preko košulje.

 

3. Haljina s rezom (bias-cut slip dress)
Haljine s rezom na boku su popularne još od '90-ih i ne izlaze iz mode. Takva haljina već je cijela kombinacija, a njezina prilagodljivost omogućuje različite stilizacije. Nositi je uz sandale i kaput za opušteni izgled ili dodaj sako i visoke pete za večernji dojam. Jednostavnost ove haljine ti može omogućiti totalnu slobodu ako želiš kombinirati raznolik nakot ili modne dodatke!

 

4. Vintage majica s printom
Još jedan klasičan komad koji je neizostavan dio garderobe su vintage majice. Možda čak nekoliko njih! Baciti ih na sebe kad želiš dodati malo karaktera odjevnoj kombinaciji s najmanjim trudom. Odlično idu uz vintage traperice i kožne jakne.

 

5. Par cipela s malom potpeticom
Iako ovo može biti manje univerzalno, za one koje nose pete, važno je imati par malih peta. Bez obzira jesu li to sandale, cipele s remenčićem oko gležnja, cipele s malom petom ili neka varijanta čizmica, mala peta može podići izgled u situacijama kad tenisice jednostavno neće proći. Vizualno izdužuju noge i ističu tvoju figuru.

 

Izgradnja garderobe s klasičnim komadima je bitno za stvaranje zavidnih outfita. Bilo da preferiraš udobnost traperica, ležernost oversized košulja ili ženstvenost haljina s rezom, ovih pet osnovnih komada pružit će ti svestranost i sigurnost u svakodnevnim odjevnim odabirima. Investiranje u kvalitetne komade osigurat će ti da uvijek izgledaš moderno, bez obzira na trenutne modne trendove.

Outfit za izlazak I traperice mogu izgledati svečano – imamo 7 načina kako outfit s trapericama učini sređenijim

outfit Garderoba Ormar komadi kombinacije

Još vijesti