Galerija Selena Gomez Kombinacija svega u jednom Apstraktni +3 Žuti krom nokti

Selena Gomez non stop radi nokte kod poznatog manikera slavnih Toma Bachika. Pokazao je kakve joj je nokte posljednje napravio i mogli bi ti se svidjeti. Usput smo pronašli još slične inspiracije ako želiš nešto više ekstra.

Selena ne djeluje kao netko tko će na noktima raditi ludosti. I stvarno, kada god njen maniker podijeli fotku manikure koju joj je radio, uvijek je to nešto super jednostavno, ali opet lijepo. Sada s dolaskom proljeća svi se okreću nekim vedrijim nijansama lakova. I Selena isto! Tom Bachik je podijelio da je Seleni sada napravio baš proljetne nokte – u pastelno žutoj nijansi. I to je to, bez ikakvih dodatnih motiva i ukrasa.

 

 

Njezina ti manikura može biti inspiracija za nokte koje si i sama doma možeš napraviti. Ukoliko ti pak Selenini žuti nokti djeluju previše jednostavno i radije bi nešto malo zanimljivije, onda ti žuta može ostati samo kao inspiracija, a dalje odlutaj u svom smjeru. Pitanje je samo u kojem? Uskačemo ti tu s idejama! Pronašli smo divne žute manikure – neke jednostavnije, neke neobičnije, za svakoga ponešto. Sve te čekaju u galeriji iznad.

Ideje za proljetne nokte: 15 slatkih manikura s kojima se inspiriramo ovog proljeća Proljetne manikure Hrpa cvjetića Uokvireno cvijeće +12 Ombre

Alix Earle Boja laka za nokte koja je postala hit: Izgleda luksuzno, a trend je pokrenula Alix Earle

3D manikure 3D manikure su totalni hit: 13 predivnih primjera s kojima se možeš inspirirati

Selena Gomez manikura nokti proljetna manikura žute manikure ideje inspiracija za nokte

Još vijesti