Prekid veze

S vremenom se svaka veza mijenja, ali ponekad se te promjene mogu odraziti na osjećaje koje dečko gaji prema tebi. Ako osjećaš da se tvoj dečko udaljava ili više nije zaljubljen u tebe, možda se pitaš kako točno prepoznati te znakove.

Test osobnosti s dečkima Psihološki test osobnosti: S kojim bi dečkom otišla na spoj? Odaberi jednog i saznaj što to govori o tebi


Svjesna si da su osjećaji složeni i da se ponekad mogu sakrivati, ali postoje određeni faktori koji mogu ukazivati na promjenu u osjećajima tvog dečka prema tebi. Među svim suptilnim i malo manje suptilnim znakovima postoji njih 7 koji sigurno mogu dokazati da vam se veza hladi. Ovi znakovi se na prvu mogu činiti nebitnima, ali ako si pažljiva i promatraš svoj odnos s pažnjom, možeš bolje shvatiti gdje stojiš sa svojim dečkom i kako nastaviti dalje.

1. Nedostatak komunikacije
Komunikacija je kamen temeljac svake zdrave veze. Kada se on više ne trudi razgovarati s tobom ili razmjenjivati duboke misli i osjećaje kao prije, to može biti znak da se udaljava. Možda primjećuješ da su razgovori postali površni ili se čak izbjegavaju teške teme. Ovaj nedostatak komunikacije može rezultirati osjećajem udaljenosti između vas dvoje.

via GIPHY


2. Gubi interes za tvoje interese
Kada smo zaljubljeni, često nam je važno ono što veseli našeg dečka. Ako primjećuješ da se tvoj dečko više ne zanima za stvari koje ti voliš ili ne pokazuje interes za tvoje hobije i aktivnosti, to može ukazivati na gubitak interesa. Prije je aktivno sudjelovao u tvojim interesima ili je pokazivao znatiželju za ono što te zanima, ali sada se čini ravnodušnim ili čak ignorira tvoje strasti.

3. Nedostatak pažnje i romantike
Romantične geste i puno pažnje su temelj bliskosti u svakom odnosu, zar ne? Ako primjećuješ da su romantične geste postale površne i rijetke, to može biti znak da se osjećaji mijenjaju. Možda tvoj dečko više ne pokazuje istu razinu pažnje prema tebi kao prije, ili su romantični trenuci postali rutina umjesto da su spontani izrazi ljubavi.

via GIPHY


4. Ne podržava te
Podrška u teškim vremenima ključna je komponenta svake zdrave veze. Ako primjećuješ da tvoj dečko nije prisutan kada ti treba podrška ili ne pokazuje empatiju kada imaš problema, to može biti znak udaljavanja. Možda si se nekad mogla osloniti na njega za podršku i utjehu, ali sada se čini kao da je emocionalno nedostupan ili čak ravnodušan prema tvojim teškim trenutcima.

5. Više niste fizički bliski
Fizička bliskost je važan aspekt veze. Ako primjećuješ da se smanjuje broj zagrljaja ili poljubaca to može biti znak da se smanjuju osjećaji. Prisjeti se trenutaka kada je tvoj dečko bio opsjednut s tobom, a sada mu je svaki zagrljaj i svaki poljubac samo obaveza koju mora izvršiti kako bi vaša veza bar prividno izgledala kao prije.

via GIPHY


6. Ne planira zajedničku budućnost
Razmišljanje o budućnosti zajedno s dečkom često je znak dubokih osjećaja i predanosti. Ako primjećuješ da tvoj dečko izbjegava razgovor o budućnosti ili se ne uključuje u planiranje zajedničkih aktivnosti ili putovanja, to može biti znak da se udaljava. Možda si primijetila da više ne razgovarate o zajedničkim ciljevima ili planirate buduće korake kao
par.

7. Tvoj instinkt
Naša intuicija često nam daje signale koje ne možemo ignorirati. Ako osjećaš duboko u sebi da nešto nije u redu ili da se tvoj dečko udaljava, vjerojatno je vrijeme da obratiš pažnju na te osjećaje. Možda si primijetila promjene u ponašanju ili raspoloženju svog dečka koje te potiču na sumnju ili zabrinutost. Važno je posvetiti se svojim osjećajima i obratiti pažnju na svoj instinkt.

Prekid veze Nisi sigurna trebaš li prekinuti s dečkom? Ako radi neku od ovih 6 grešaka odgovor je – DA

prekid veze znakovi prekida planiranje prekida Loša veza udaljavanje u vezi

Još vijesti