Prijateljice u šetnji

U jednom ti se trenutku može činiti da radiš dobru odluku, ali kasnije ćeš shvatiti da si se zeznula i da je prijateljstvo bilo bitnije. Nemoj zbog gluposti izgubiti osobu koja je u tvom životu već godinama.

Prijatelji su nam nekada druga obitelj! Iako svako prijateljstvo prođe kroz neko teže razdoblje, ne bi trebala dozvoliti da vas glupost rastavi. Moguće je prerasti prijateljstvo i da vas život jednostavno odnese na suprotne strane, nemate više ništa zajedničko i postupno se odvojite jedni od drugih. Takve se stvari događaju i neće svi prijatelji koje imaš sada ostati u tvom životu zauvijek. Jedno je kada vas rastavi život, a drugo kada vas rastavi glupost. Nemoj dozvoliti da se i tvom prijateljstvu dogodi ova druga situacija. Nekada trebaš staviti prijateljicu ispred drugih jer će ti inače kasnije vjerojatno biti žao. Od svega što vas može razdvojiti, ovo su neki od najbezvenijih načina kojima ne smiješ dopustiti da vam prekinu prijateljstvo.

1.Dečko
Bilo da se zaljubite u istog dečka ili jednoj od vas njezin dečko zabrani da se družite. Oba su razloga glupa i loša. Svi uvijek kažu da su veće šanse da će ti prijateljica ostati u životu nego trenutni dečko i ovo je stvarno istina. Dopustiti da vas neki dečko rastavi je tužno i nešto što nikada niti jednom liku ne bi trebala dozvoliti.

2.Ljubomora
Svi smo nekada malo ljubomorni. Okej je ako si nekada ljubomorna jer frendica ima nešto što ti želiš. Problem nastane ako taj osjećaj prevlada i totalno te preuzme toliko da i ona to počne primjećivati. Kada je netko ljubomoran na nas i ne može se kontrolirati to će se vidjeti i neće biti ugodno. Jako glup razlog za razdvojiti prijateljice!

3.Ego koji vam je stao na put
U kojem god smislu! Bilo da se neka od vas ne želi ispričati kada je nešto zeznula ili misli da uvijek mora biti sve kako ona kaže jer ona zna najbolje – u takvim situacijama se moraš spustiti na zemlju. To je bolja opcija nego izgubiti svoju osobu. Zbog gluposti možeš izgubiti nekoga tko je bio tu za tebe svaki dan godinama.

4.Tračevi nekih drugih ljudi
Ljudi šire tračeve, ali to ne znači da im ti trebaš vjerovati. Možeš primjerice čuti kako netko priča da te tvoja najbolja frendica tračala ili da ti je napravila nešto loše iza leđa – i to bude to za tebe, odlučiš prekinuti s njom svu komunikaciju. To je okej ako je stvarno to napravila, ali nekada tračevi nisu istiniti i budu previše napuhani. Kada čuješ nešto, prvo poslušaj što tvoja frendica ima za reći, a ne odmah prekinuti s njom.

5.Uzimanje prijateljice zdravo za gotovo
Nemoj misliti da će tvoja prijateljicu uvijek biti tu čak i ako se ti ponašaš loše i ne baš kao prava prijateljica. Moraš joj se nekada ti prva javiti, pozvati ju negdje, pitati kako je…ne samo očekivati da će sve biti okej i ako ne uložiš ni malo truda u vaš odnos. Jednako kako se trudiš u vezi s dečkom, trebaš se potruditi i oko prijateljstva.

6.Zbog jedne glupe rasprave
Dobre su šanse da ćete imati neku veću i žešću raspravu. Dozvoliti joj da vas rastavi je tužno i bezveze, osim ako se radi o nekom velikom i ozbiljnom problemu. Jedan problem nije razlog za kraj nekog odnosa. Trebate popričati i pokušati naći rješenje. Puno puta je to moguće, ali izostanak otvorene komunikacije dovede od prekida.

Prijateljica Prekid prijateljstva glupi razlozi za prekinuti prijateljstvo upropastiti prijateljstvo požaliti izgubiti frendicu

Još vijesti