Božićna soba

Koliko god da je tvoja soba velika i koliko god da imaš u njoj prostora, garantiramo ti da ju možeš ukrasiti za Božić – i to bez da potrošiš puno novaca. Imamo 10 detalja koje možeš dodati.

Soba je prostorija u kući gdje sigurno provodiš najviše vremena. Bilo da ju dijeliš s nekim ili imaš sama svoju sobu, nema razloga da ju ne ukrasiš već sada! Iako je tek početak prosinca, ukrašavanja su počela. I ti možeš u svoju sobu ubaciti dašak Božića. Treba ti samo nekoliko detalja – a mi ti ih donosimo čak 10. Između svih ovih opcija odaberi nekoliko njih koje ti se sviđaju i baci se na ukrašavanje sobe u sljedećim danima. Neke ove stvari već sigurno imaš doma, a druge se mogu kupiti i za jako malo novaca. Neke čak možeš i sama napraviti! Ovo su jednostavne ideje kako ukrasiti sobu koje može realizirati baš svatko.

1.Napravi pahuljice od papira
Ne može jednostavnije. Trebaju ti samo obični bijeli papiri i to bilo kakvi – čak niti ne moraju biti bijeli! Svatko zna napraviti pahuljice od papira. Samo ga trebaš presaviti nekoliko puta i rezati sa škarama različite oblike po njemu. Čak i da ne znaš raditi ovakve pahuljice, ima tutoriala.

 

 

2.Upali mirisnu božićnu svijeću
Svijeća s nekim božićnim mirisom će ti pomoći postići božićni ugođaj. Samo pazi gdje ju stavljaš, da pokraj nje nema ništa što se može zapaliti (ili direktno iznad nje).

3.Stavi na krevet božićnu posteljinu/dekicu/jastučiće
Jedna je ideja i da svoj krevet preobraziš! Ako imaš neku posteljinu koja je u božićnoj tematici, dekicu u ovoj temi ili male jastučiće, sada je vrijeme da ih izvadiš. Ne moraju niti biti božićni motivi na njima, dovoljno je i da su primjerice crvene boje.

Božićni filmovi Slatki božićni filmovi koje već sada možeš pogledati na Netflixu: Ovih će te 12 ubaciti u božićni mood

4.Lampice!
Ništa bez lampica. Možeš ih posložiti kako god želiš i gdje god želiš i sigurno je da će izgledati super. Ne moraju niti biti neke ogromne – i male su dovoljne.

 

 

5.Uzmi 10-ak kuglica i objesi ih po sobi
Sigurno imate doma višak kuglica koje neće stati na bor i neće nedostajati ako si 10-ak komada uzmeš za ukrasiti sobu. Objesi ih po različitim mjestima u sobi!

6.Mini borić stane bilo gdje
Možeš na policu ili stolić staviti i mini borić. Oni nisu toliko skupi i nekada dolaze već ukrašeni pa ti niti neće trebati nikakvi dodatni ukrasi. Dobra su ideja za manje prostora za one koji baš jako žele bor, ali im ne stane.

7.Češeri i grane od bora kao dekoracija
Jedan dan otiđi u šetnju šumom i pokupi nekoliko češera ili grana od bora i iskoristi ih za dekoraciju sobe. Češere možeš i posprejati malo sa zlatnim ili srebrnim sprejom.

Blagdanska depresija Božić pred vratima, a tebe pere neka tuga: Kako izbjeći predblagdansku depresiju?

8.Napravi božićno selo
Za one koji žele napraviti nešto malo više ekstra, ovo može biti jako fora ideja. Kreiraj svoje božićno selo! Nabavi male kućice, boriće, autiće i posloži ih na neku policu kao dekoraciju. Oko njih dodaj i ako imaš male lampice – bit će preslatko!

 

@patriciabaradic Kako vam se sviđa? 🎄 #bozic2023 #bozicnoselo #dekoracije #fyp #foryou #viralvideo #trending #hrvatska #balkantiktok #foryoupage ♬ Carol of the Bells - Instrumental - Russell Davis & Roy Vogt & Michael Green & Marty Crum & Jeff Kirk & David Angell & Carrie Bailey & Steve Patrick & Nancy Allen & Ginger Newman & Sarah Valley

 

9.Naljepnice za stakla za na prozore ili ogledalo
Dekoracije možeš dodati i na prozore. Postoje naljepnice za stakla s motivima pahuljica ili snijega koje možeš lako staviti i kasnije lako maknuti. Dobra je ideja da ih dodaš i na ogledalo ako ga imaš u sobi.

10.Crveni detalji
Što god da imaš u crvenoj boji može biti super božićni detalj. To je boja koju nekako svi vežu uz Božić. Pretraži kuću, njen podrum ili tavan, za crvenim ukrasima i crvenim stvarčicama i vidi možeš li ih iskoristiti.

 

 

Božić ukrašavanje sobe dekoracije za sobu mala soba jednostavne dekoracije na budžetu kako ukrasiti sobu teen soba ideje za ukrašavanje sobe

Još vijesti