Vježbanje

Nova opsesija koja stiže s TikToka je način vježbanja. Cure kažu da ova metoda pomaže i da ćeš izgledati najbolje ikad ako ćeš je se držati. Bitno je biti dosljedna i ne odustati.

Bez znoja i malo muke ne možeš niti očekivati veliku transformaciju. Kada je u pitanju vježbanje, najgore je krenuti. Jednom kada uhvatiš ritam i kada se zaraziš vježbanjem, većinu ti dana neće biti teško odraditi trening. S obzirom da je krenula nova godina i da se sve više približavamo ljetu, počet će se raditi na „tijelu za plažu“. Nisi jedina koja želi na plaži izgledati dobro, to je nešto što nam je svima bolna točka.

Vježbanje Vježbe s kojima ćeš najbrže vidjeti rezultate: Ovih 9 sagorijevaju najviše kalorija

Prije nego kreneš s ekstremnim dijetama, pokušat ćemo ti promijeniti mišljenje. Bolja je opcija da kreneš vježbati i hraniti se što zdravije možeš nego da ideš na dijete. Na TikToku smo pronašli metodu za vježbanje 3-2-8 koja daje super rezultate i koju cure hvale. Možda će biti dobra ideja i za tebe!

 

@natalieroseuk Replying to @user2923298972204 the 3-2-8 method broken down & weekly split. Join my studio for the full challenge & workouts #hormoneimbalance #womenshealth #fatlosstips #328method ♬ Storytelling - Adriel

 

Metoda 3-2-8 će ti dati tjednu rutinu za praćenje koje se trebaš držati, a rutina će objasniti i misteriozne brojeve iz samog naziva. Po tome, u tjedan dana bi trebala odraditi 3 dana treninga koji uključuje vježbe snage, 2 dana pilatesa i svaki dan napraviti 8000 koraka. Ako ćeš se redovito iz tjedna u tjedan držati ovog pravila, do ljeta ćeš izgledati najbolje ikad. Možda na prvu zvuči kao da nemaš vremena za to ili da je to previše – sve je samo stvar navike i sigurno možeš pronaći vremena ako stvarno želiš promijeniti izgled svog tijela i doći u formu.

U teretani Želiš krenuti u teretanu, ali se bojiš i sram te? Uz ovih 7 savjeta ćeš se tamo osjećati samopouzdanije

Vježbanje metoda 3-2-8 trend na tiktoku što znači 3 2 8 biti fit do ljeta u formi transformirati se do ljeta

Još vijesti