Slavne bebe rođene u 2022.

Mnoge su zvijezde i celebovi ove godine proširili svoje obitelji.

Pogledajmo koje su to sve slavne osobe dobile bebe u 2022. godini. 

1. Priyanka Chopra

Priyanka i njezin suprug Nick Jonas ove su godine u siječnju postali roditelji. Glumica i pjevač dobili su kćerkicu zahvaljujući surogat majčinstvu. Malena Malti Marie rođena je prerano pa je provela više od 100 dana na jedinici intenzivne njege novorođenčadi. No, sve je na kraju prošlo u najboljem redu. Sada Priyanka i Nick uživaju u roditeljstvu, a glumica svako malo objavi neku fotku s bebom. Ipak, kako bi zaštitila Maltinu privatnost, uvijek joj na fotografijama sakrije lice.

 

 

2. Ashley Graham

Najpoznatija plus size manekenka ove je godine imala dvostruki razlog za sreću. U siječnju je na svijet donijela blizance, dva dječaka. Ona i njezin suprug Justin nadjenuli su djeci imena Malachi i Roman.

 

 

3. Kylie Jenner

Slavna reality zvijezda rodila je ove veljače svoje drugo dijete. Sin je rođen samo dan nakon što je njezina kćerkica Stormi proslavila svoj četvrti rođendan. Iako su prvo sinu ona i njezin partner Travis Scott, dali ime Wolf, mjesec dana kasnije su odustali od toga, jer kako su rekli „jednostavno im to nije odgovaralo za njega“.

 

 

4. Rosie Huntington Whiteley

Manekenka i njezin suprug Jason Statham postali su početkom veljače roditelji djevojčice Isabelle. Za razliku od brojnih holivudskih roditelja koji daju djeci neuobičajena imena, Rosie i Jason odlučili su se za poprilično tradicionalno. Isabelle je njihovo drugo dijete koje su dobili pet godina nakon rođenja sina Jacka.

 

 

5. Jennifer Lawrence

Glumica je također u veljači rodila dječačića, kojem su ona i njezin suprug nadjenuli ime Cy po američkom slikaru Cyu Twomblyju.

 

 

6. Rihanna

Pjevačica i reper A$AP Rocky dobili su u svibnju sinčića, kojem još nisu otkrili ime, a nakon što ga je ljubomorno čuvala od očiju javnosti, Rihanna je iznenadila videozapisom koji je objavila na TikToku i na kojem pokazuje svojeg sedmomjesečnog sina.

 

@rihanna

hacked

♬ original sound - Rihanna

 

7. Sophie Turner

Glumica koju smo upamtili po ulozi Sanse Stark u hit seriji „Game of Thrones“ i njezin suprug, glazbenik Joe Jonas, dobili su ovog srpnja drugu djevojčicu kojoj još nisu otkrili ime. 

 

 

8. Khloe Kardashian

Reality zvijezda iznenadila je obožavatelje klana Kardashian kad je objavila da očekuje svoje drugo dijete s partnerom Tristanom Thompsonom, a koje će roditi surogat majka. Dječačić je stigao na svijet u kolovozu. Njezinim fanovima nije jasno to proširenje obitelji, s obzirom na vrlo turbulentne epizode koje je ovaj par imao u svojoj vezi.

 

 

9. Adriana Lima

Brazilska manekenka i model rodila je u kolovozu sina. Ona i njezin dečko Andre Lemmers nadjenuli su mu ime Cyan.

 

 

10. Rebel Wilson

U studenome je ova glumica dobila kćer Royce Lillian. Zahvalila je surogat majci u objavi na Instagramu.

 

 

 

zvijezde koje su ove godine postali roditelji baby boom u Hollywoodu slavne bebe rođene u 2022 Priyanka Chopra Ashley Graham Kylie Jenner Jennifer Lawrence

Još vijesti