Galerija Millie Bobby Brown - 3 Millie Bobby Brown - 1 Millie Bobby Brown - 2 +3 Millie Bobby Brown - 4

Millie Bobby Brown je proslavila svoj dvadeseti rođendan! Objavila je nekoliko fotki koje su pokazale kako je ta proslava izgledala, a za oko je zapela i torta. Totalno je girly i tako slatka. Htjet ćeš i ti sličnu za svoj rođendan!

Rođendanska je torta bitan dio rođendana i nešto što se mora imati. Ne treba biti velika ni nešto ludo, ali ima nešto u puhanju svjećica i uživanju u torti s prijateljima i obitelji. Millie Bobby Brown je ovih dana proslavila svoj dvadeseti rođendan, a nekoliko slika koje je objavila s proslave pokazuju da se dobro zabavljala sa svojim zaručnikom i prijateljima. Nosila je mini bijelu haljinicu, a nama je za oko zapela torta.

Rođendanske torte Inspiracija za kul rođendanske torte – 8 ideja kako da izgleda tvoja ovogodišnja torta

Ukoliko još ove godine nisi imala rođendan, može ti njena torta poslužiti kao inspiracija za tvoju. Bila je super jednostavna s nekoliko fora detalja. Na njenoj su se torti tako pronašle mašnice! One su već neko vrijeme hit modni dodatak na outfitima, a evo kako ih možeš ukomponirati i u svoju tortu.

 

 

Dokaz da torta ne mora biti „over the top“ da bi bila fora. Svidjet će se svima koji vole jednostavnost i girly detalje. Možda tvoja ne može biti identična, ali ideja s mašnicama i jednostavnim natpisom je nešto čime se možeš i ti inspirirati.

 

 

Čini se i kao nešto što je vrlo jednostavno rekreirati! Ako nisi imala ideju za tortu do sada, ova ti može poslužiti. Izgledat će dobro i ako planiraš napraviti mali photoshooting s tortom za rođendan.

Proslava rođendana Ideje kako proslaviti svoj sljedeći rođendan: 7 ideja i tematika za nezaboravan rođendan

rođendan Rođendanska torta Millie Bobby Brown ideja za tortu za rođendan za cure girly torta inspiracija Proslava rođendana

Još vijesti