Rođendanske torte

Nadamo se da nisi jedna od onih osoba koja misli da rođendanska torta nije bitna – jer itekako je! Ona je jedna od najvažnijih dijelova rođendana. Vjerujemo da svatko na rođendan zaslužuje imati tortu.

Imati rođendan bez torte je pomalo tužno. Ona je bitan dio rođendana i svatko zaslužuje barem nekakvu tortu na svoj poseban dan. Može biti čokoladna, voćna, od vanilije…što god voliš! Kada imaš odluku o tome koji želiš okus, zadnje što ostaje je dekoracija. Postoji milijun načina kako ukrasiti tortu i mnogi izgledaju kompliciraniji nego što jesu. Nekima možda nije bitno kako im izgleda rođendanska torta, ali kada vidiš sve ove fora dizajne i ideje koje smo pronašli, i ti ćeš ove godine htjeti neku malo drugačiju tortu. Neka torta pokazuje tvoju osobnost. Mnogi od nas su kao mali imali za rođendane posebne torte različitih izgleda s omiljenim likovima iz crtića. Kako smo odrastali, tako nam torte postaju sve jednostavnije. A zašto? Ne vidimo razloga zašto i za kasnije rođendane ne bi imali neku zabavnu tortu! Neka od ovih 8 možda inspirira i tebe za tvoju sljedeću rođendansku tortu.

1.Girly ružičasta torta

 

 

Ružičasta, šlag, perlice, šljokice…sve što ti padne na pamet može ići na jednu tortu i neće biti previše. Torta i treba biti vesela i šarolika. Čak će i takva, natrpana sa svim i svačim, na kraju izgledati jako dobro. Neka bude u jednoj boji ili s različitim nijansama iste boje i sve će se slagati.

2.Kao iz stripa

 

 

Jedan noviji trend koji izgleda predobro, a nije tako teško za napraviti. Da, trebat će malo muke i vremena, ali za krajnji rezultat, isplati se.

Poklon Greške koje najčešće radimo kad kupujemo nekome poklon: Zbog ove 4 dajemo loše poklone

3.S natpisom, kao s Pinteresta

 

 

Tip torte koja izgleda kao da je stvorena za Instagram, Pinterest, WeHeartIt i ostale slične stranice. Jednostavna, a opet posebna. Ovo je dokaz da se s malo truda i od najobičnije torte može napraviti nešto lijepo.

4.S tvojim omiljenim Kinder čokoladicama

 

 

Ljubitelj si Kinder čokoladica? Napolitanka? Ili bilo kojih drugih keksi, čokoladica i čokolada? Evo ideje za tortu. Postoji hrpa načina kako uključiti svoje omiljene čokoladice na nju. I jedno pravilo kod ovakve torte koje ne vrijedi je: manje je više – ne, ovdje treba više!

5.Umjesto jedne torte, puno malih

 

 

Cupcakes ili muffini umjesto jedne velike torte su isto opcija. Ne znamo zašto ovo nije popularnije jer može ispasti jako slatko, a i lakše je podijeliti među gostima koji ti dođu na rođendan. Pogotovo ako rođendan slaviš negdje, a ne doma.

6.Vrati se u djetinjstvo s Barbie tortom

 

 

Imamo na listi i jedan povratak u prošlost. Tko kaže da smo prerasli Barbie torte? Nikada! Ova će ideja iznenaditi i nasmijati sve tvoje goste.

Cura s balonima Neka ti rođendan bude još bolji i posebniji: 15 stvari koje MORAŠ napraviti na taj dan

7.Crna torta

 

 

Wednesday tematika je ušla u sva područja naših života pa zašto ne imati i crnu tortu! Izgleda fantastično! Ne treba uopće puno detalja kako bi ovakva torta izgledala apsolutno kul. Bit ćeš posebna.

8.Sa smiješnim ili zabavnim natpisom

 

 

Kada je torta jednostavnija, nešto što će ju dignuti i učiniti ekstra je natpis na njoj. Obično ćemo napisati „sretan rođendan“ ili brojku rođendana koji se slavi, ali za ovaj rođendan daj mašti na volju. Neka bude na njoj neki natpis koji će nasmijati i zabaviti sve. Imaš usput i super fotogeničan sadržaj za Instagram objavu.

rođendan Rođendanska torta ideje za tortu inspiracija za rođendansku tortu kakvu tortu imati za rođendan torte za mlade

Još vijesti