Galerija Saamo Petraa - 1 Saamo Petraa - 2 Saamo Petraa - 3 +5 Saamo Petraa - 4

Ukoliko ti još ove godine nije bio rođendan, prepiši ideju za proslavu od Petre. Imala je nedavno rođendan, a ideja kako ga proslaviti joj je bila totalno fora. Tko joj je sve bio na rođendanu, kako je to izgledalo i kakvu je tortu imala?

Možda si ju pratila još iz dana kada je tek krenula snimati za YouTube ili si nedavno možda postala njen fan, ali Samo Petra je ime koje sigurno znaš s influencerske scene. Nedavno je na svojim kanalima podijelila da se preselila u Sloveniju, a iako danas nije previše aktivna na društvenim mrežama, obavještava svoje pratitelje o nekim bitnim i lijepim trenucima.

Millie Bobby Brown - 3 Rođendansku tortu Millie Bobby Brown htjet ćeš i ti za svoj rođendan – tako jednostavna, a kul

Sada je podijelila nekoliko fotografija i video s proslave svog 24. rođendana. Nije imala nikakvo veliko slavlje, ali je izgledalo jako dobro i kao nešto što bi možda htjela rekreirati i za svoj rođendan. Napravila je pidžama party! Nikada nisi preodrasla ili preozbiljna za ovakav party.

 

@saamopetraa3 Ovo je bio vikend za pamćenje 🎂🤍 #24 ♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono - moshimo sound design

 

Pozvala je samo par najboljih prijatelja, uključujući i nekoliko poznatih faca s društvenih mreža s kojima se druži. Ukrasila je stan u ružičastim tonovima, a dodala nekoliko fora detalja poput mašnica na čaše. Igrali su društvene igre i dobro se zabavili. Pokazala je i tortu kakvu je imala, koja je također bila u temi. Slatka girly ružičasta s mašnicama.

 

@saamopetraa3 24🎂 #birthday ♬ happy birthday

 

Ovo je dokaz da ti za rođendan ne treba veliki i ludi party s tisuću ljudi. Nekada je zapravo najbolje pozvati samo one prijatelje s kojima si si najbliža i dati mašti na volju pri organizaciji. Tematski su partyji uvijek fora ideja.

 

 

Rođendanske torte Inspiracija za kul rođendanske torte – 8 ideja kako da izgleda tvoja ovogodišnja torta

Samo Petra petra dimić rođendan Torta tematski party ideja za rođendan ideja za rođendansku tortu ideja za proslavu rođendana

Još vijesti