Galerija Zendaya - 1 Zendaya Zendaya - 2 +4 Zendaya - 3

Zendayjina popularnost je izrazito narasla od izbacivanja prve sezone serije 'Euphoria'. Poslije su joj poslovne ponude samo stizale, a sada se pitamo kako uopće sve stiže s obzirom na ove silne projekte.

Prema ovome popisu zaključujemo da je Zendaya pravi radoholičar. Glumi u nekoliko filmova, u nekoliko njih je i redateljica, snima novu sezonu serije i to sve u isto vrijeme. Njezini dani su zasigurno ispunjeni od A do Ž, a kako i ne bi bili kada radi na toliko novih projekata. Iako njoj to možda i nije idealno, njezini obožavatelji su zasigurno oduševljeni jer će ju gledati u mnogim novim izdanjima i ulogama u kojima ih sigurno neće razočarati!

1.Film 'Challenger'
Od mnogobrojnih filmova, Zendaya trenutno radi i na ovom filmu gdje glumi tenisačku prvakinju koja odlučuje trenirati svojeg supruga na njegovom putu do teniske slave. U pitanju je jedna od njezinih zanimljivijih uloga s obzirom na to da je inače, pretežito, bila u teen filmovima i serijama čija radnja nije bila toliko ozbiljna.

2.Film 'Finest Kind'
'Finest Kind' je film u kojem Zendaya ima jednu od svojih uloga, ali još uvijek nije poznato o kojoj ulozi se točno radi. No, poznato da je će u filmu stati uz bok poznatim glumcima poput Ansela Elgorta i Jakea Gyllenhaala, kao i da se radnja fokusira na dva brata koji preživljavaju mjesto zločina.

 

 

3.Film 'Megalopolis'
Ovaj film gledatelji iščekuju već mjesecima, a s obzirom na njegovu veliku popularnost, nije ni čudno što se Zendaya pronašla u jednom od njegovih uloga. Radnja filma će pratiti arhitekta koji će pokušati obnoviti New York nakon ogromne katastrofe koja se dogodila.

Zendaya Zendaya otkrila koje je jedno zanimanje kojim se nikada ne bi bavila u životu

4.Treća sezona 'Euphorije'
Njezina najpoznatija uloga se nastavlja zato jer Zendaya radi i na snimanju treće sezone 'Euphorije'. Ne samo što će glumiti u njoj, već će i biti redateljica nekoliko epizoda! No, jedina je mana što se još uvijek ne zna koliko ćemo morati čekati na novu sezonu.

 

 

5.Film 'A White Lie'
Zendaya će u ovom filmu imati jednu od filmskih uloga, ali ne samo to, već će ga i producirati. To joj definitivno nije nepoznanica s obzirom na to da je već bila redateljica nekoliko epizoda 'Euphorije', vlastitog filma 'Malcolm & Marie', a najavljuje se da će i dalje biti redateljica nekoliko epizoda u novoj sezoni 'Euphorije'.

6.Drugi nastavak filma 'Dune'
'Dune' je znanstveno fantastični film koji je stekao ogromnu popularnost nakon svojeg prvog nastavka. Zendaya će glumiti i u drugom, a film bi trebao izaći u jesen 2023. godine. Svi se vesele novom nastavku ovog Sci-Fija!

 

 

7.Film 'Be My Baby'
Zadnji, ali ne manje bitan film na kojem Zendaya radi je 'Be My Baby'. Radnja ovog filma se događa oko pjevačici grupe 'Ronnettes', a Zendaya će glumiti upravo nju prije njezine smrti. Ima vrlo bitnu ulogu, ali smo sigurni da će se odlično snaći, pogotovo kada je u pitanju ovaj biografski film.

Djevojka rekreirala modnu kombinaciju Originalna ideja za maturalnu haljinu – djevojka rekreirala Zendayinu kombinaciju s dodjela Oscara

Zendaya Drastična promjena frizure: Zendaya se ošišala na dosta kratko [FOTO]

Zendaya Euphoria Filmovi celebrity projekti snimanje filmove serije

Još vijesti