Romantične komedije 2023.

U potrazi za filmovima za gledanje, odlutali smo u smjeru romantičnih komedija. Idealni filmovi za odmoriti se i opustiti. Volimo ih pogledati, a ako se i tebi ovaj žanr sviđa, sada ti na jednom mjestu donosimo sve nove naslove.

Romantične komedije su pune klišeja i uvijek znamo kako će završiti. Nisu „najpametniji“ filmovi na svijetu, ali su zabavni i slatki. Nekada je to baš ono što tražimo! Do sada je već kroz godinu došlo puno romantičnih komedija, a ako si slučajno neku propustila, sada ćeš saznati za nju. Složili smo listu takvih filmova koji su do sada stigli i koji zadovoljavaju oba kriterija: 1.ljubavne su tematike i 2.zabavni su. Iako još nije kraj godine, i stići će i neki novi filmovi u ovom žanru, obično prosinac bude onaj mjesec kada najviše svi gledamo blagdanske filmove. Taman do tada stigneš pogledati sve romantične komedije koje su ti promakle.

1.Shotgun Wedding
Jennifer Lopez je poznata po tome da glumi u romantičnim komedijama, a ove je godine izašla još jedna! Ima i neke akcijske elemente pa bi možda uspjela nagovoriti i dečka da ju gleda s tobom.

2.Maybe I Do
Michelle i Allen su u vezi već neko vrijeme i odluče da je savršen trenutak da oboje pozovu svoje roditelje i da s njima popričaju o braku. Kada dođu, ispadne da se njihovi roditelji već itekako poznaju i nastane cijeli kaos.

3.Puppy Love
Kada misliš da romantična komedija ne može biti slađa, dodaj psiće! Nicole i Max se upoznaju preko aplikacije za dejtanje i nakon prvog lošeg spoja izgube kontakt – sve dok ih opet ne spoje njihovi novi psići!

Filmovi Od neprijatelja do ljubavnika: 10 romantičnih komedija gdje se likovi na početku nisu podnosili

4.Your Place or Mine
Film o kojem se puno pričalo ove godine, a koji će ti biti ili dobar ili ne. Resee Whiterspoon i Ashton Kutcher su glumci koje mnogi vole i ako si i ti među njima, isplati se pogledati. Glavni su likovi dvoje prijatelja koji se odluče na neko vrijeme zamijeniti za kuće.

5.Love At First Sight
Netflixov film koji je pokupio super recenzije ljudi. Nije tipična romantična komedija i možda je baš zato sve toliko osvojila. Od svih romantičnih komedija koje su izašle ove godine, ako ćeš jednu pogledati, neka to bude ova!

6.Love Again
Kada mladoj curi premine zaručnik, kako bi olakšala bol, nastavi slati poruke na njegov broj. Ono što ne zna je da sada taj broj ima netko drugi. Točnije, jedan jako sladak lik!

7.Red, White & Royal Blue
Romansa između sina američkog predsjednika i britanskog princa je još jedna romantična priča koja je ove godine osvojila svijet. Stavi na listu filmova od ove godine koje se definitivno isplati pogledati.

8.Through My Window: Across the Sea
Došao je i nastavak Netflixove talijanske ljubavne priče o dvoje susjeda. Ukoliko voliš „After“ filmove, onda ćeš voljeti i „Through My Window“ filmove.

9.No Hard Feelings
Jedan noviji naslov koji je tek nedavno stigao, a u glavnoj je ulozi Jennifer Lawrence. Glumi curu koja je u financijskim problemima pa se odluči javiti na neobičan oglas dvoje roditelja koji traže nekoga tko će dejtati njihovog sina prije nego on otiđe na faks.

No Hard Feelings - 8 Nova romantična komedija s Jennifer Lawrence je zapravo inspirirana stvarnim događajem

10.My Fault
Za one kojima ne smeta ako je film i na nekom drugom jeziku imamo i jedan španjolski film. Film je nastao po priči s Wattpada autorice Mercedes Ron. Noah se mora odseliti iz svog grada i ostaviti iza sebe dečka, prijatelje, sve. Kada se preseli kod mame i njenog novog muža, zaljubi se u svog polubrata.

11.What Happens Later
Willa i Bill se nakon godina i godina ponovno sretnu jednog dana na aerodromu – gdje su oboje zapeli jer je zapadao snijeg. Film je novi, friško izašao!

12.The Other Zoey
Zoey Miller je super pametna i totalna štreberica koju niti malo ne zanimaju ljubav i veze. Život joj se okrene naopačke kada najpopularniji dečko u školi dobije amneziju i krene misliti da je Zoey njegova djevojka.

Filmovi romantične komedije filmovi 2023. Novi filmovi izašli ove godine sladunjavi filmovi girly filmovi filmska lista što gledati filmske preporuke

Još vijesti