Elite i Riverdale

Moda je oduvijek bila jedan od bitnijih dijelova serija. To je samo još jedan od načina kako liku dati dodatnu osobnost. U ovim serijama likovi izgledaju kao da su sišli s modne piste.

Želiš pronaći svoj stil, ali ne znaš ni sama kakav ti se sviđa i kako bi htjela izgledati? Možda serije mogu pomoći! Kada vidiš razne likove i njihove outfite, može ti to poslužiti i kao inspiracija za tvoj stil. Možda te nečiji stil jaaako oduševi i dobiješ ideju da i svoj stil kreneš razvijati u tom smjeru. Ili jednostavno voliš modu i uživaš gledati odjevne kombinacije likova u serijama i filmovima? Opet će ove serije biti idealne za tebe. Sve serije koje su na ovoj listi su teen serije pa ćeš se lakše i poistovjetiti s likovima. Neke su novije, a neke starije, ali hrpa outfita koji su se nosili u serijama iz 90-ih mogu biti nosivi i danas – pa sjeti se samo koliko svi vole rekreirati kombinacije od Rachel iz „Prijatelja“. Neke će ti serije dati inspiraciju, a u nekima samo možeš uživati u modi.

Friends KVIZ: Koji si ti lik iz serije „Prijatelji“? Odgovori na pitanja i saznaj tko najbolje opisuje tvoj karakter

1.90210



Postoje dvije verzije ove serije, starija i novija. U ovom ti slučaju preporučujemo original – iako je starija, bolja je! Neki outfiti koje nose Kelly ili Brenda možeš bez problema profurati i danas, a usput možeš vidjeti i malo više o modi 90-ih.

2.Euphoria

Jedna od glavnih serija novijeg doba! Između ostalog, postala je poznata baš i zbog modnog aspekta. Likovi izgledaju odlično i vidi se da je stilu posvećena posebna pažnja. Iako one idu u školu u outfitima koji nisu za školu, može ti dati inspiraciju.

3.Riverdale

Modne kombinacije glavnih likova u „Riverdaleu“ nisu toliko ekscentrične kao u „Euphoriji“, ali su i dalje odlične. Svaka od glavnih cura ima svoj stil, a koji će ti biti najdraži, ovisi o tebi.

4.Gossip Girl

U ovom slučaju, kada pričamo o modi, možeš pogledati i originalu verziju, ali i onu novu. Iako se novija nije toliko proslavila, i dalje će ti biti zanimljiva i vidjet ćeš neke wow modne trenutke.

5.Elite

Imamo na listi i jednu španjolsku seriju. Teen serija koja kombinira ljubavne zaplete, ubojstvo, probleme u školi… i odlične modne trenutke. Iako likovi moraju nositi uniforme, ima super outfita izvan škole, ali i kul ideja kako podignuti običnu kombinaciju ili u njihovom slučaju uniformu.

Money Heist i You Radnja ovih serija je otišla u neočekivanom smjeru: 10 serija koje imaju odličan „plot twist“

6.The Summer I Turned Pretty

Za slučaj da ovu seriju još nisi pogledala, ovo ti neka bude dodatan razlog da kreneš gledati. Možda nema toliko lude modne trenutke, ali tu možeš pronaći ideje za itekako nosive outfite koje ćeš lako rekreirati sa stvarima iz svog ormara.

7.Sex Education

Ruby je definitivno jedan lik koji ima odlične modne izbore. Serija je toliko zabavna i zanimljiva da možda modne trenutke nisi niti primijetila.

8.XO, Kitty

U središtu ove serije je mlađa sestra Lare Jean koju znamo iz filmova „To All The Boys“. Otputovala je u Južnu Koreju! Ona i djevojke iz njene škole su imale kroz epizode neke super outfite.

9.Pretty Little Liars

Možda u ovoj seriji neće biti moda koja je super popularna danas, ali 2000. godine se ionako vraćaju u modu malo po malo! Možda nećeš kopirati točno ono što nose, ali mogla bi uživati u svim kombinacijama koje su nosile.

10.Never Have I Ever

Devi i njene prijateljice izgledaju super, ali i jednostavno, što nije nužno loše. Tu ćeš vidjeti i neke tradicionalne indijske odjevne kombinacije!

serije teen serije tinejdžerske serije Moda odlični outfiti modna inspiracija serije s dobrom modom likovi dobro odjeveni

Još vijesti