Galerija Patricia Vodopija Majica Asos Designe Majica Asos Designe +17 Majica Miss Selfridge s Asosa

Majice i traperice su tipična odjevna kombinacija s kojom ne možeš pogriješiti. Nekada ima dana kada želimo izgledati zanimljivije i tada je dovoljno samo uzeti malo drugačiju majicu da bi začinila outfit.

Kada za svaki dan želimo izgledati malo drugačije i zanimljivije, možemo samo promijeniti majicu i uzeti taj put neku koja je malo zanimljivija krojem, bojom ili ima neki detalj koji ju čini drugačijom. Takve majice možeš pronaći u bilo kojem dućanu, samo treba kopati! Pronašli smo 20 takvih majica koje možeš pronaći po popularnim dućanima, a koje ćeš nositi u svakodnevnim outfitima i dati im ono nešto. Nećeš izgledati kao svaka druga cura.

 

 

U zimi će mnogi birati odjeću u crnim i neutralnim nijansama pa je nekada dovoljno da odabereš komad u svojoj omiljenoj boji i već ćeš odskakati i činiti se kao da si se potrudila više nego što jesi. Ovakve majice nećeš vidjeti baš na svakome i u tome je njihova čar. Pogledaj u galeriji iznad 20 komada koje smo pronašli u popularnim dućanima u kojima svi volimo kupovati.

Zimski outfit Traperice kakve nosimo u novoj godini: 20 modela koje smo pronašli u popularnim dućanima

Outfiti Kada vani nije niti toplo niti hladno: 5 načina kako se možeš slojevito obući i imati predobre outfite

zimske majice neobične majice iz dućana Moda

Još vijesti