Outfiti

Obzirom da nam u zadnje vrijeme jedan dan sija Sunce, a već drugi pada snijeg, slojevito oblačenje je sjajan način da kombinacija postane zanimljivija, a i jedini spas od kuhanja ili smrzavanja na vanjskim temperaturama. Evo nekoliko komada oko kojih možeš graditi kombinacije ove sezone koje će privući sve pohvale...

Zimski outfit Što obući, a da nije opet isto kao uvijek? Imamo 5 odjevnih kombinacija za sljedeći tjedan

1. Tanke jakne
Najlakši način da začiniš osnovni outfit je kombinirati tanku jaknu ispod zimske jakne. Simpatična kožna, traper ili plišana jakna je nezaobilazni komad. Ako je vani hladno daje ti dodatnu toplinu, a ako ipak malo zatopli tijekom dana, možeš skinuti zimsku jaknu, a ova tanka će ti biti sasvim dovoljna… I kombinacija će ti izgledati odlično!


2. Džemperi i veste kratkih rukava
Dodavanje džempera i vesta preko obične majice dugih rukava, haljine ili dolčevite daje profesionalne vibre bez da izgledaš previše formalno. Prebaci ju preko košulje za još poslovniji izgled.


3. Sakoi

Oversized sako je jednostavan način da podigneš traperice i majicu. Također je super sladak komad za kombiniranje sa suknjama i čizmama za posebnije prigode. Sako u jarkoj boji će tvoje outfite učini hrabrijima.


4. Džemperi

Pleteni džemperi su još jedan klasičan sloj koji možeš nositi i preko i ispod drugih gornjih dijelova. Džemper ili duks izvrsno funkcionira preko košulje ili dolčevite ili ispod toplog prsluka. Dodaj uski, lakši džemper ispod kratke haljine koju si nosila preko ljeta. Dok god je jedan od slojeva neutralne boje, ovo je pouzdana metoda koja funkcionira sa gotovo bilo kojom kombinacijom.


5. Tajice s flisom

Jesen i zima ne znače da moraš odložiti suknje i haljine do proljeća. Tajice s flisom pomažu ti izgledati stajliš bez smrzavanja na hladnim temperaturama. Ove odlično idu uz čizme, mokasinke i štikle za posebnije prigode.

Zimski outfit Odjevne kombinacije u kojima ćeš biti baš kul: 10 outfita koji će izgledati kao s Pinteresta

outfit stil slojevito oblačenje kombinacije

Još vijesti