Galerija Anđela Kulaš - 1 Anđela Kulaš - 3 Anđela Kulaš - 4 +6 Anđela Kulaš - 5

Gdje pronađe savršene traperice i odakle je košulja koju svi obožavaju na njenom profilu? Anđela nam je otkrila brojne sitnice o sebi i svom stilu! Neki od njenih savjeta i favorita bi ti mogli dobro doći!

Ukoliko do sada još nisi nabasala na profil Anđele Kulaš, sada ćemo te odvesti do njega. Ako voliš modu i voliš se na Instagramu inspirirati za odjevne kombinacije i komade koje bi mogla nositi, onda ćeš kod Anđele na profilu uživati. U svojim outfitima kombinira klasične komade i trendove, a svaki koji nosi, htjet ćeš i ti na sebi. Njeni su outfiti nosivi, idealni za svaki dan i svidjet će se svakoj curi koja se voli odijevati casual i minimalistički. U novom Modnom leksikonu nam je Anđela otkrila nekoliko svojih modnih favorita, dala savjete i preporuke te otkrila nešto više o svom stilu. Cijeli intervju te čeka u nastavku – i mogla bi iz njega pokupiti neke stvarno korisne stvari. Posebno nam se sviđa njen savjet kako iz shoppinga uvijek doći s komadima čiju kupnju nećeš požaliti!

1.Opiši svoj stil u tri riječi.

Casual, chick i minimalizam. Sve ovisi kako se koji dan osjećam.

2.Koji ti je najdraži outfit koji si nosila u posljednje vrijeme?

Outfit s cargo trapericama, cargo topom bez naramenica, balonerom i kaubojskim čizmicama - to je zapravo spojih svih mojih omiljenih odjevnih komada.

 

 

3.Koji si komad požalila što si ga kupila?

Moram priznati da mi se u zadnje vrijeme gotovo nikako ne događaju takve greške jer kupujem dosta promišljenije - za sve što kupujem osmislim barem 5 varijanti kako ću sve moći kombinirati određeni odjevni komad, ako ne zadovolji taj kriterij, onda ni ne kupujem. Baš iz tog razloga više uglavnom ne griješim kad kupujem, ali ako baš moram izdvojiti nešto, bit će to sve sa bilo kakvim uzorcima - trend koji sam pratila prije nekih 4 do 5 godina, kada su bili jako popularni. U jednom trenutku sam imala ormar prepun uzoraka koji se nisu uopće mogli uskladiti jedni s drugim.

4.Koji ćeš komad odjeće nositi non stop ove jeseni?

Teško je odabrati samo jedan, baloner, blejzer ili kožnu jaknu uvijek iznova nosim za jesenske outfite.

 

 

5.Skinny traperice ili široke nogavice – koje biraš? I zašto?

Bez razmišljanja - široke nogavice. Iako sam nekada davno mislila da mi široke traperice nikad neće biti dovoljno ženstvene, danas pak vidim koliko su široke traperice ženstvenije od uskih, skinny traperica. Ne samo što su više stylish od uskih, već su i znatno udobnije, a to je ono čemu težimo.

6.Koju nude kombinaciju voliš nositi na usnama?

Koristim uvijek istu olovku za usne, Rimmel „Cappuccino“, uz nju za dnevnu varijantu najčešće koristim Kiko „Smart Fusion 401“ ruž, dok za večer koristim MAC „Honey Love“ koji je postojaniji.

7.Top 3 proizvoda za šminkanje koje kupuješ uvijek i uvijek iznova?

To su definitivno ova 3 proizvoda za usne, Rimmel „Cappuccino“ olovka, Kiko „Smart Fusion 401“ i MAC „Honey Love“ ruž. Pored ruževa, volim koristiti i sjajila - dva su mi omiljena: Maybelline – „Ice“ i Anastasia Beverly Hills – „Butterscotch“.

8.Koji se komad odjeće (ili obuće) nikad neće pronaći u tvom ormaru?

Balerinke. Iako ponovno postaju aktualne, sebe nikako ne vidim u njima ma koliko god bile u trendu.

9.Za koji si komad odjeće u posljednje vrijeme dobila najviše upita „gdje si ga kupila?“ – i gdje si ga kupila?

Bijela košulja sa posljednje Instagram objave od predivnog francuskog branda Sézane koji ima savršene basic komade. Kupila sam ju na Sezane web shopu.

 

 

10.Što ćeš obući kada se želiš osjećati moćno i samopouzdano?

Ono u čemu se u tom trenutku dobro osjećam. Nekad se osjećam fenomenalno u običnim trapericama i majici, a nekad u haljini.

11.Gdje pronalaziš najbolje traperice?

Kao i većina cura, u Zari pronalazim najbolje traperice jer imaju veliki broj krojeva tako da mislim da si svatko može pronaći idealne za svoju građu tijela. Mom fit, regular fit, trapez i cargo traperice su definitivno moji omiljeni modeli i uvijek ih iznova kupujem.

 

 

12.Koji je najbolji modni savjet koji možeš dati, a kojim se ti redovito vodiš?

Najbolji savjet koji mogu dati, a kojim se i sama vodim je da si nikad ne dozvolite da outfit nosi vas, nego da vi nosite outfit - nekad možete imati i isti komad kao i svi drugi, ali će na vama izgledati drugačije. Stvar je u tome da se zaista dobro osjećate u onome što nosite. Također, jedan dobar savjet za one kojima je teško osmisliti outfit, birajte samo basic komade koji se lako kombiniraju, a u kojima ćete uvijek izgledati dobro.

13.Koji je najbolji modni/beauty trik koji si naučila na društvenim mrežama?

Manje je više. Trik koji se danas primjenjuje i kod modnih, ali i beauty trendova i sa kojim se definitivno slažem.

14.Za koji bi komad odjeće rekla da je totalno ti?

Dugi baloner ili kaput - obožavam ih nositi i tako dobro upotpunjuju svaki outfit.

 

 

15.Po tebi, što svakome treba u ormaru?

Basic majice i traperice, jedne dobre tenisice, baloner za proljeće/ljeto, odnosno jedan kvalitetan kaput za zimu.

Anđela Kulaš modni intervju Moda stil outfit modne preporuke modni savjeti modna influencerica modni leksikon intervju

Još vijesti