Galerija Svea Petrić - 4 Svea Petrić - 1 Svea Petrić - 2 +5 Svea Petrić - 3

Svea Petrić je djevojka koja će te osvojiti svojom simpatičnošću i svojim modnim sadržajem. Na njenim ćeš profilima na društvenim mrežama uživati ako si i ti ljubiteljica mode. Vrijeme je da ju bolje upoznaš!

Trebaš inspiraciju što odjenuti za danas? Uvijek si spremna poslušati dobar modni savjet? Voliš gledati GRWM videe? Za sve to i puno više, tu je uvijek njen profil na TikToku i na Instagramu. Ona je Svea Petrić! Njene su odjevne kombinacije uvijek pun pogodak – spoj klasika i trenutnih trendova. Svea će ti postati "go-to" osoba na čiji ćeš se profil ići inspirirati kada je u pitanju moda. Kroz Modni leksikon ćeš bolje upoznati Sveu, saznati hrpu savjeta koji će ti sigurno koristiti i dobiti ideju za odjevne kombinacije za ostatak ovog tjedan. Nastavi čitati i saznaj što nam je to sve otkrila.

1.Kako to da si se odlučila snimati modni sadržaj za društvene mreže?

Još kao mala sam stalno snimala i uređivala videe koje ne bih nigdje objavljivala, ali sam uživala u tome i bilo mi je zabavno. Također me oduvijek zanimala i moda, ali ozbiljna ljubav prema njoj se razvila tek krajem srednje škole. Tada sam odlučila spojiti ta dva interesa i krenuti dijeliti svoju ljubav prema modi na društvenim mrežama.

2.Za koji si komad odjeće ili obuće u posljednje vrijeme dobila najviše pohvala i komplimenata?

Definitivno moje leopard print hlače koje sam nedavno kupila. Ljudi ih ili jako vole ili mrze, ali ja sam dobila jako puno lijepih komentara na njih i upita gdje sam ih kupila.

 

 

3.Imaš li neki modni trik koji ti olakšava život, a kojim se često služiš?

Pinterest je moj spas! Svako malo ga listam i spremam slike outfita koji mi se sviđaju te kada nemam inspiraciju pogledam taj folder i kombiniram nešto slično ili se inspiriram. Trudim se da se outfiti na slikama koje spremam sastoje od odjevnih komada što sličnijih onima koje imam u vlastitom ormaru.

4.Koji ti je omiljeni outfit koji si objavila na društvenim mrežama?

Outfit koji sam nosila kada sam se prvi i jedini put odlučila srediti za zagrebačku špicu. To je outfit sa sivim blejzerom, kratkom crnom suknjom i visokim čizmama koji imam objavljen na svom Instagramu.

 

 

5.U kojim dućanima/web shopovima najčešće kupuješ?

Uglavnom u svim poznatijim dućanima kao što su Stradivarius, Bershka, H&M, Zara... U njima stvarno nađem sve što mi treba.

6.Daj nam savjet kako kombinirati životinjski uzorak u svakodnevnim outfitima!

Mislim da je kombiniranje životinjskog printa s "basic" komadima odličan način za podići outfit! Na primjer traperice, jednobojna majica i uz to nekakav dodatak životinjskog printa kao što je torbica, šal, remen, cipele ili slično.

7.Koji proljetni komad odjeće ili obuće jedva čekaš nositi kada zatopli?

Cvjetne haljine, kratke suknje i balerinke!

8.U koje se modne komade po tebi isplati uložiti, a koje hvatati za što manje novaca?

Isplati se uložiti u komade koji su bezvremenski, a to su svi basic komadi koje ćete uvijek moći kombinirati na bilo šta. Za manje novaca najbolje je hvatati neke stvari koje su mikrotrendovi, za koje mislite da ih nećete nositi dugi niz godina ili koji su posebno za neku priliku npr. za neki izlazak nakon kojeg ne namjeravate ponovno obući određeni modni komad.

 

@p.svea znači obožavaaam ovaj outfitt🥹 i žao mi je mama ali ovaj kaputić ću češće krast🤭💗 #fyp #fypシ #balkantiktok #hrvatska #ootd #pickmyoutfit #pickanoutfit #pickanoutfitwithme #grwm #pinterestoutfit ♬ original sound - Svea

 

9.Kako si ti pronašla svoj stil?

Bilo je tu puno eksperimentiranja s raznim odjevnim predmetima i time pogodaka i promašaja. Na početku sam previše pratila trendove i nisam razmišljala što se zapravo meni sviđa i u čemu se ja osjećam ugodno, a kada sam krenula o tome razmišljati nekako se sve samo posložilo.

10.Koji modni dodatak u posljednje vrijeme voliš nositi? I zašto?

Crvenu torbicu jer mi je super način za unijeti malo boje i podignuti outfit.

11.Koji makeup proizvod toliko voliš da ga kupuješ iznova i iznova?

Maybelline Sky High maskara je za mene pun pogodak! Otkad je izašla samo nju koristim i probala sam dati priliku i nekim drugim maskarama ali nijedna me nije toliko oduševila.

 

@p.svea evo ovaj video je ipak vidio svjetlo dana🫠🥰 quick little grwm💗 #fyp #fypシ #balkantiktok #hrvatska #zagreb #grwm #getreadywithme #makeup #letsgetready #spremitesesamnom ♬ original sound - Svea

 

12.Koji je komad odjeće u tvom ormaru najnoviji, a koji je tu najduže?

Najnovija mi je crna svilena suknja koju sam duže vrijeme htjela jer mi je odličan komad za proljetne outfite. Iako mi se stil dosta promijenio kroz godine sa mnom je uvijek ostala obična crna kratka uska haljina.

13.Koje su po tebi top 3 stvari koje svakome trebaju u ormaru ovog proljeća?

Crni oversized blejzer, dugi baloner i bijele hlače.

14.Na koji si modni trend posljednji pala?

Životinjski, točnije leopard print.

Klara Čerina - 5 Modni savjeti Klare Čerine: Kako začiniti dosadan outfit i koja je najveća greška koju vidi da cure rade?

Lara Medić - 2 Lara će te naučiti kako izgledati sređeno svaki dan: Inspiriraj se njenim outfitima i savjetima

Svea Petrić modni savjeti modna inspiracija outfiti modna influencerica što odjenuti savjeti za cure intervju modni leksikon

Još vijesti