Lagani outfit

Došlo je ono doba godine kada kao da se ne znamo obući. Niti je toplo niti je hladno. Ako se obučemo prelagano onda se smrznemo, a kada se zabundamo, preznojavamo se. Ovo su komadi koju su obavezni u ovo doba godine.

Vrijeme ovih dana kao da se ne može odlučiti hoće li se ponašati kao da je proljeće ili kao da je hladnija jesen. Ujutro bude hladno, a popodne temperature skoče i preko 15 stupnjeva. Kako se odijevati da ti bude okej i da usput, naravno, i izgledaš dobro? U ormaru su za proljeće korisni neki komadi odjeće – točnije ovih 6. Sigurno ćeš non stop posezati za njima u sljedećih mjeseci ili dva jer će ti pomoći u slojevitom odijevanju. To su neki tranzicijski komadi koji su kao stvoreni za period između zime i ljeta i u jesen. Evo kojih su to 6 komada.

Sportski outfit Što ovog proljeća nositi umjesto traperica: 7 tipova hlača koje su idealna zamjena

1.Vestica na gumbiće
Točnije, tanja vestica na gumbiće, ne one pletene kakve smo nosili u zimi. Takva će ti vestica biti nekada majica, a može poslužiti i da ispod nje staviš majicu kratkih rukava. Kada ju skineš, nije velika i ogromna pa ćeš ju lako pospremiti možda čak i u torbicu.

 

 

2.Prsluk
Bilo kakav prsluk, ovisno o tome kakav se uklapa u tvoj stil, može biti jako koristan komad koji ne dobiva dovoljno zasluga. Kada je pretoplo za jaknu, ali ti treba nešto, prsluk može biti to nešto. Dat će ti dovoljno topline, ali ne previše.

 

 

3.Tanke majice dugih rukava
Najobičnije tanje majice dugih rukava su dodatak koji će biti dobrodošao u svačijem ormaru. Nosit ćeš ih non stop. To su one jednobojne najobičnije majice. Da, izgledaju dosadno naspram svih ostalih krpica u dućanima, ali su super korisne. Neće te grijati previše, taman za sada.

 

 

4.Hoodica
Oversized hoodica može biti nešto što ćeš nositi samo bez jakne – i bit će ti dovoljno toplo jer je ona malo deblja. Ispod staviš kratke rukave ili tanku majicu dugih rukava i kada zagrije, hoodicu prebaci preko ramena. U obje verzije će biti korisna.

 

 

5.Najlonke
Tanke najlonke boje kože su super stvar za ovo doba godine. Krenule su se nositi suknjice, ali ipak nije baš toliko toplo da možeš ići golih nogu. Još kada je u pitanju dulja suknja onda može proći, ali za minice će najlonke boje kože biti obavezne. Nemoj da te vrijeme spriječi u nošenju suknji već sada.

 

 

6.Sako
Sako ide dobro na sve – osim možda na trenirku. Ali ostatak kombinacija može uz sako izgledati samo još bolje. Za dane kada nije za jaknu jer je toplije, sako može odglumiti jaknu. Pošto je laganiji od jakne, idealan je. Također, ako ti je jakna dosadila, on opet može uskočiti kao svojevrsna dodatna jakna. Odličan komad za slojevito odijevanje.

 

 

Proljetni ulovi koji će obogatiti i tvoj ormar: 10 odjevnih komada koji su već sada postali hit Proljetni outfit Traper kombinezon Traper kombinezon +10 Široka majica na prugice

Moda proljetna moda proljetni komadi dobro doći u ormaru tranzicijski komadi Slojevito odijevanje što nositi

Još vijesti