Galerija Pidžame Pidžama iz Sinsaya Pidžama iz Sinsaya +12 Pidžama iz Sinsaya

Nema ništa loše u tome ako voliš izgledati slatko i u pidžami. Kada dođe proljeće, u dućane stignu i posebno slatke pidžame, a ovo su neke koje su nam zapele za oko ove godine.

U pidžami ćeš provoditi još više vremena nego do sada! Kada dođe proljeće prelazimo polako u kraće pidžame – a hoće li tvoja biti kombinacija duge i kratke ili skroz kratka ovisi koliko ti je hladno po noći. U dućanima još uvijek ima pidžama od Valentinova koje su zapravo također slatka ideja za proljeće, a uvijek su tu i slatke pidžame s likovima iz crtića i one malo ozbiljnije, ali i dalje girly.  Kada dođe proljeće više gledamo jarke ili pastelne boje, a one tamne ostavljamo za zimu i jesen.

 

 

Nekima nije bitno u čemu spavaju, ali ako ti voliš i tada izgledati baš lijepo i sređeno, onda si sada na pravom mjestu. Kada vidiš kakve se sve pidžame nude, htjet ćeš obnoviti i svoju kolekciju. Pregledali smo ima li po dućanima slatkih pidžama – i ima! Više od očekivanog. Donosimo ti pregled 15 fora ženskih pidžama za koje se sve može reći da su baš slatke i girly. Pogledati ih možeš u galeriji iznad.

Lagani outfit Odjeća za dane kad je ni toplo ni hladno: 6 tranzicijskih komada koji olakšavaju odijevanje u proljeće

Proljetni outfit Boje odjeće koje će biti u trendu s dolaskom toplijeg vremena: 7 boja koje će se najviše nositi

proljetne pidžame pidžame za cure slatke pidžame girly pidžame za spavanje Moda

Još vijesti