Učenje

Znaš kako je, ponekad se nađeš u kaosu obaveza i učenja, zar ne? Ali, bez brige, tu su neke aplikacije koje možda nisi ni znala da postoje, a mogu ti stvarno olakšati život, pogotovo kada su u pitanju produktivnost, učenje, ali i organizacija.

Fotkanje odjeće Postoji nova aplikacija za ljubiteljice mode u Hrvatskoj – mogla bi te oduševiti, ali budi oprezna!


Život je pun obaveza, zar ne? Ponekad ti se čini kao da jedva stižeš sve obaviti i pritom još naučiti nove stvari. Ali nemaš brige, postoji pet sjajnih aplikacija koje ti mogu olakšati život i pomoći ti da budeš produktivnija nego ikad prije. Kako piše potral The Teen Magazine ovo su aplikacije koje nije loše imati.

via GIPHY


1. Notion
Prva na popisu je Notion. Možda si već čula za nju, ali ako nisi, vjeruj nam, vrijedi je isprobati. Notion je svojevrsni digitalni alat za organizaciju koji omogućuje kreiranje strukturiranih baza podataka, planiranje projekata i suradnju s drugima. Možeš si stvoriti prilagođene radne prostore koji odgovaraju tvojim potrebama, bilo da se radi o praćenju obaveza ili nekih zajedničkih projekata.

2. Pomodoro Timer
Druga aplikacija na našem popisu je Pomodoro Timer. Ova jednostavna, ali učinkovita aplikacija primjenjuje popularnu Pomodoro tehniku koja se temelji na radu u kratkim intervalima od 25 minuta, s kratkim pauzama između. Pomodoro Timer ti pomaže održati fokus i produktivnost tijekom rada ili učenja, a istovremeno ti omogućuje redovite pauze kako bi se odmorila i osvježila.

via GIPHY


3. Microsoft OneNote
Treća na listi je Microsoft OneNote. OneNote je kao digitalna bilježnica, ali puno moćnija. Možeš zapisivati svoje misli, crteže, bilješke s predavanja ili snimati audio i videozapise. Sve svoje informacije možeš organizirati u različite sekcije i bilježnice, čime olakšavaš praćenje i pronalaženje važnih informacija.

4. RescueTime
RescueTime je četvrta aplikacija na koju bi trebala obratiti pažnju. Ova aplikacija prati tvoje digitalne navike na računalu i pametnom telefonu te ti pruža uvid u to kako provodiš svoje vrijeme online. Analizira koje aplikacije i web stranice koristiš te ti pomaže prepoznati greške koje radiš i tako učiš bolje upravljati svojim vremenom.

via GIPHY


5. Grammarly
Posljednja, ali ne manje važna, je Grammarly. Ova aplikacija je poput tvojeg osobnog lektora koji provjerava pravopis, gramatiku i stil tvojih tekstova. Integrira se s različitim programima i preglednicima te ti pruža instantne prijedloge za ispravke dok pišeš. Bez obzira pišeš li eseje, mail ili bilješke za učenje, Grammarly ti pomaže poboljšati kvalitetu tekstova i izbjeći gramatičke greške.

Aplikacije Aplikacije koje svaka cura treba imati na mobitelu: Ovih će ti 6 biti sigurno korisne

 

aplikacije za učenje aplikacije za organizaciju aplikacije za kreativnost brže učenje korisne aplikacije

Još vijesti