Galerija Jacob Elordi +0 Jacob Elordi

Dok smo gledali „Kissing Booth“ i „Euphoriju“ primijetili smo da je uvijek dosta viši od djevojaka s kojima glumi, ali smo nekako uvijek mislili i da su one samo jako niske. Iako je i to istina, činjenica je i da je Jacob jaaako visok.

Izgleda da nitko do sada nije bio svjestan toga koliko je Jacob Elordi zapravo visok. Glumca smo upoznali još davno i gledali ga u brojnim ulogama, ali njegova je visina tek sada postala tema broj jedan. Ovih je dana na Venice Film Festivalu gdje promovira svoj novi film „Priscilla“, a fotke s crvenog tepiha su viralne na društvenim mrežama. Pozirao je s glumicom Cailee Spaeny na crvenom tepihu i razlika u visini je toliko velika jer mu ona nije ni do ramena.

 

 

Na Twitteru se ljudi posebno zabavljaju s fotkama koje su snimljene na crvenom tepihu. Nikome nije jasno kako je Jacob toliko visok i zašto to nikada nisu primijetilli. Iako smo znali da je visok, kao da nitko nije shvatio da je nadprosječno visok.

 

 

 

 

 

 

Razlika između njega i drugih glumaca, čak i muških, je iznenađujuća za sve koji ne znaju koliko je Jacob stvarno visok. Ima skoro dva metra, točnije, visok je 196 centimetara. Čak i na fotkama s fanovima to dolazi do izražaja.

 

 

Ako baciš oko na videe i fotke iz Venecije gdje je i s muškim dijelom ekipe koja je radila na filmu, i dalje ćeš vidjeti da je za glavu veći od svih i da uvijek „strši“. Film „Priscilla“, gdje glumi u jednoj od glavnih uloga gledamo već ove jeseni u kinima.

Zendaya i Tom Holland Dečko na TikToku pitao cure zašto više preferiraju visoke dečke od nižih: Stigli mu iskreni odgovori

Jenna Ortega visoka je 155 cm Stvari s kojima se mogu poistovjetiti samo niske cure: Neke situacije su skroz fora, druge su iritantne

jacob elordi koliko je visok visina glavna tema zabavno Glumac visoki glumac

Još vijesti