Romantični filmovi

Prošle smo godine imali hrpu novih odličnih filmova, a što se sve sprema u 2024. i kakvi nas filmovi očekuju? Izdvajamo ti naslove za koje mora znati svaka ljubiteljica romantičnih komedija.

Jedan od omiljenih filmskih žanrova mnogih djevojaka su romantične komedije. Iako ovo nisu najpametniji filmovi koje ćeš pogledati, zabavni su, slatki i totalno će te raznježiti. Nekada treba pogledati neki ovakav film da si vratiš vjeru u ljubav! Neće ih nedostajati ni ove godine jer već se sada zna za neke od njih da bi trebali izaći, a sigurno ćemo kroz godinu saznati za još neke naslove koji sada nisu najavljeni. Oni koji vole gledati romantične komedije, trebaju imati na oko sljedećih 8 naslova. Svi su najavljeni za 2024. godinu i svi djeluju zabavno!

Society of the Snow Film po istinitoj priči zbog kojeg ćeš se bojati leta avionom – tek je izašao, a već je favorit

1.Which Brings Me to You
Prvi film s liste samo što nije izašao, stiže već 19. siječnja u kina. Tipična je to romantična komedija koja će ti se sigurno svidjeti. Cura i dečko se upoznaju na vjenčanju prijatelja i totalno se zagriju jedno za drugo.

2.Beautiful Wedding
Abby i Travis nakon lude večeri provedene u Las Vegasu saznaju da su se vjenčali. Odlaze s prijateljima i obitelji na medeni mjesec – hoće li prekinuti kao i većina parova koji se bez razmišljanja vjenčaju u Las Vegasu ili će se boriti za svoju ljubav?

3.Lisa Frankenstein
Film je smješten u 1989. godinu i priča prati gotičarku koja vrati u život mrtvaca iz viktorijanske ere i pretvori ga u svog dečka. U glavnim su ulogama Kathryn Newton i Cole Sprouse.

4.It Ends With Us
Ekranizacija popularne knjige spisateljice Colleen Hoover. U središtu je priče djevojka Lily koja misli da je pronašla pravu ljubav, ali uskoro saznaje da je u toksičnoj i nasilnoj vezi. Sve se dodatno zakomplicira kada se pojavi njena ljubav iz srednjoškolskih dana.

Netflixovi filmovi Filmovi koji obaraju rekorde: Top 10 najgledanijih Netflixovih filmova svih vremena

5.Challengers
Film sa Zendayom koji je trebao izaći prošle godine, ali ipak je prebačen na 2024. godinu. Ovo je kombinacija romantične komedije i sportskog žanra. Priča je to o ljubavnom trokutu između troje tenisača koji se znaju još otkad su bili tinejdžeri i natjecali se na teniskom turniru.

6.Irish Wish
Ne zna se kada, ali ove bismo godine trebali dobiti i romantičnu komediju s Lindsay Lohan. Lindsay glumi djevojku Maddie Kelly koja je zaljubljena u svog najboljeg prijatelja – jedini je problem što je on zaručen i samo što se nije vjenčao.

7.The Idea of You
Anne Hathaway glumi mamu koja odluči svoju tinejdžericu odvesti na Coachellu. Stvari odu nepredviđenim smjerom kada joj se dogodi romansa s 24-godišnjim poznatim pjevačem iz boy benda.

8.A Cuban Girl’s Guide to Tea and Tomorrow
Film nastao po knjizi autorice Laure Taylor. Film govori o Lili Reyes koja nakon smrti bake napušta Miami i ljeto provodi kuhajući u gostionici svoje tete u Winchesteru. Tu se zaljubljuje u britansko selo i započinje romansu sa šarmantnim prodavačem u čajani.

Filmovi romantične komedije izlaze 2024. godine girly filmovi slatki filmovi najave filmova

Još vijesti