Scena iz filma Work It

Naslovi filmova često prenose emocionalne i univerzalne priče koje nas diraju na različite načine. Ako si ikada sjedila na kauču, omotana dekom, s čašom tople čokolade u ruci i pokušala se poistovjetiti s junakinjom na ekranu, dobrodošla u klub. Ovi filmovi nude priče koje svaka cura može razumjeti, osjećati i živjeti. Bez obzira na to je li riječ o traženju identiteta, ljubavi, prijateljstva ili hrabrosti, ovi filmovi pružaju emotivne priče koje diraju srce.

The Kissing Booth Ono kad kraj uništi cijeli film: 10 filmova čiji je završetak razočaranje


Ovi filmovi, svaki na svoj način, dotiču teme koje su bliske svakoj djevojci. Bez obzira na fazu života ili iskustva, ove priče pružaju toplinu, empatiju i inspiraciju. Možda ćeš pronaći komadić sebe u likovima na ekranu ili se jednostavno osjećati manje usamljenom u svojim osjećajima. Zato se zavali, uživaj u ovim filmovima i prisjeti se da nisi sama u svojim iskustvima.

1. The Half of It

Jedan od filmova koji će te ostaviti razmišljajući je „The Half of It". Radnja prati djevojku koja pristane napisati ljubavno pismo za sportaša kako bi mu pomogla osvojiti simpatiju. No, stvari postanu komplicirane kada i sama počne osjećati ljubav prema istoj osobi koju pokušava spojiti s drugom. Ovaj film postavlja pitanje o ljubavi, prijateljstvu i istinskom sebi.



2. Dumplin
„Dumplin'" je još jedan film koji će te osvojiti. Priča prati plus size tinejdžericu čija je majka bivša kraljica ljepote. Kako bi izrazila svoj bunt, odlučuje se prijaviti na natjecanje ljepote. Ovaj film potiče na razmišljanje o ljepoti iznutra i poručuje da prava ljepota dolazi u različitim oblicima i veličinama.


3. Work It
„Work It" je još jedna filmska poslastica koja istražuje temu odlučnosti i želje za postizanjem snova. Glavni junaci su Sabrina Carpenter, Jordan Fisher i Liza Koshy, a film prati odlikašicu koja će učiniti sve da se upiše na fakultet iz snova.



4. LOL
„Lol" sa Miley Cyrus u glavnoj ulozi pruža udobnost u priči o odnosu majke i kćeri. Miley glumi Lolu, tinejdžericu koja se zaljubljuje u najboljeg prijatelja nakon što je njezin dečko prevari. Dok pokušava shvatiti tko je i je li doista zaljubljena, čini se da se udaljava od svoje majke, ali njihova veza na kraju pokazuje da nikada ne može biti slomljena.


5. Whip It
„Whip It" istražuje temu praćenja svojih snova unatoč očekivanjima drugih. Dok majka želi da se priključi izboru ljepote, Bliss odlučuje slijediti svoje srce i snove pridruživanjem lokalnom timu rolera. Ovaj film potiče na hrabrost i odlučnost u ostvarivanju vlastitih ciljeva.


6. Everything, Everything
„Everything, Everything" dodatno će zagrijati tvoje srce. Amandla Stenberg igra djevojku imenom Maddy koja je kronično bolesna i mora ostati kod kuće jer bi vanjski svijet doslovno mogao ubiti. No, kada upozna i zaljubi se u svog novog susjeda Ollyja, spremna je riskirati sve kako bi bila s njim. Ovaj film istražuje snagu ljubavi i hrabrosti suočavanja s izazovima.


7. The Edge of Seventeen

Na kraju, „The Edge of Seventeen" donosi priču u kojoj će mnoge tinejdžerice prepoznati. Srednja škola je ionako teška, ali postaje još neugodnija kada tvoj brat počne izlaziti s tvojom najboljom prijateljicom. To je upravo ono s čime se suočava Nadine tijekom svoje prve godine srednje škole.



Likovi iz serija i filmova Ljubavne lekcije koje smo naučili od parova iz filmova i serija: Nemoj nikada zaboraviti ovih 8

 

Filmovi suosjećanje popularni filmovi filmska večer

Još vijesti