Galerija Olivera Orsić - 6 Olivera Orsić - 1 Olivera Orsić - 3 +11 Olivera Orsić - 4

Volimo modne influencerice koje nas inspiriraju da komade koje i mi imamo u ormaru nosimo na malo drugačiji način. Oliverin je profil jedan na kojem ćeš pronaći puno modne inspiracije.

Olivera Orsić nas je osvojila svojim jednostavnim i kul stilom odijevanja! Uvijek izgleda tako dobro, a u odjevnim kombinacijama koristi komade kakve i ti i mi imamo u ormaru. Na njezinim profilima na Instagramu i TikToku možeš pronaći hrpu modne inspiracije, saznati različite savjete i naučiti modne trikove! Ona je nova gošća naše rubrike „Modni leksikon“ za koju nam je otkrila koju to nude kombinaciju nosi na usnama, kako radi kovrče, što će nositi ove jeseni i koji komad odjeće nema šanse da više ikad obuće. Sve to i puno više saznaj u intervjuu u nastavku!

 

 

1.Kada se i kako rodila tvoja ljubav prema modi?

Od kako znam za sebe, roditelji su me oblačili u najslađe kombinacije! Ali, rekla bih, da sam u osnovnoj školi nekako počela istraživati što se to meni sviđa i stvarati neki svoj stil.

2.Koja su ti top 3 favorita u ormaru trenutno?

Jako volim sakoe! Ove sezone su IN bomber jakne, koje su mi također lijepe jer se mogu kombinirati na dosta stvari, te kratki trench iz Zare.

3.Koji je tvoj omiljeni način kovrčanja kose?

Omiljeni, ali i jedini način na koji kovrčam kosu, je onaj „bathrobe curls” način koji je prije koju godinu bio viralan na TikToku! Ja od tada samo tako kovrčam kosu, i doslovno mi nitko ne vjeruje kako kosa dobro ispadne!

 

 

4.Koji je obavezni dodatak tvojih jesenskih outfita?

Zlatni nakit! Iako ga nosim stalno, volim „malo više” dodati tijekom jeseni!

5.Koje ti influencerice imaju odličan stil i voliš ih pratiti?

Mogu reći da ih ima dosta jer se svatko nečim drugim istakne, i to baš volim! Ako bih morala izdvojiti, to bi bila Leonie Hanne, baš volim njen stil i njezin ormar je moj ormar iz snova! Također volim pratiti i Victoriu Xeniu Quitzau Olesen za dašak skandinavskog chica, Emili Sindlev koja me svakodnevno iznenađuje kombinacijama, te Aydu Hadi i Audrey Afonso!

6.Podijeli s nama jedan outfit koji si nosila, a koji ti je baš bio drag.

Izdvojila bih ovaj! Imala sam ga zamišljenog u glavi, a nema ništa bolje nego kad je kombinacija jednako dobra uživo, koliko to i sami zamislimo.

Olivera Orsić - 13

7.Koji je najbolji modni ili beauty trik koji si naučila zahvaljujući društvenim mrežama?

Rekla bih onaj trik s kovrčama! On mi je nenadmašiv!

8.Kada bi mogla jedan modni savjet dati mlađoj sebi, koji bi to bio?

Ja sam se uvijek nekako trudila uklopiti se, iako sam znala da to nije za mene i svi su mi govorili da se ne trebam uklapati, nego biti ono što jesam, pa ako se trebam i isticati, onda neka si dopustim da se istaknem. Pa eto, samo bih poslušala to!

9.Modni trend koji nikako ne želiš da se ikada više vrati je?

Iskreno meni ne smeta ništa, samo neke stvari biram ne nositi. Na primjer, low rise jeans, nikad više ne bih nosila!

 

 

10.Koju nude kombinaciju voliš nositi na usnama?

NYX brown ili nude truffle olovka za usta, ili Essence Cinnamon Spice & Catrice 010 ruž!

11.Koliko često obnavljaš ormar i kupuješ novu odjeću?

Ne radim ta „obnavljanja” ormara, više sam tip koji kupi nešto kada mu se svidi! Nemam stvarno onih sezonskih kupovina puno!

12.Kakve ćeš čizme nositi ove jeseni/zime?

Jako volim kaubojke!

 

@ollizzzle spremila sam vam još jesenjih outfita! ovog puta sam složila 7 outfita s različitim vrstama denim hlača/trapera. ovaj je iz stradivariusa, cargo🫶🏻 #fallfashion #falloutfits #autumnfashion #autumnoutfits #whattowear #ootd #ootdinspiration #style #oblacimosezajedno #getdressedwithme ♬ original sound - Let’s Goal Up

 

13.Koji je najnoviji dodatak u tvom ormaru, koji si komad posljednji kupila?

Posljednje sam kupila kratki trench kaputić u Zari i obožavam ga!

14.Daj nam prijedlog jednog jesenskog outfita za svaki dan!

Odijelo i neka jednostavna majica, tenisice i torba - nepogrešivo!

Olivera Orsić - 2

olivera orsić Kovrče nude kombinacija za usne jesenska moda Moda intervju Modni stil modni leksikon

Još vijesti